2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 110 پست

تو نمیتونی کاری کنی تا خودش نخواد . شوهر منم فکر کنم مجردی نمازاش سبک میشمرده خوندن نخوندن نمیدونم واقعا. بعد با من ازدواج کرد تا یه مدت کوتاه باهم میخوندیم مخصوصا نماز صبح چون باهم بیدار میشدیم میدیدم و میگفت بعد نماز خداروشکر میکنم بابت زندگی جدیدم

بعد یکم گذشت به سر چیزای الکی که باهم بحث میکردیم گفت دیگه نمیخونم منم خیلی ناراحت شدم ولی هرچی به روش میاوردم انگار یاسین تو گوش خر میخوندم 

خلاصه ۲ ۳ سال پیش رفت و دید هی بد میاره اولش مینداخت گردن من 😑حالا خودش ادم شده میخونه حتی شده دیر وقت

تو نمیتونی کاری کنی تا خودش نخواد . شوهر منم فکر کنم مجردی نمازاش سبک میشمرده خوندن نخوندن نمیدونم و ...

کاش رو شوهر منم جواب بده و بفهمه

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم با این حال که مومنه ولی یه وقتایی نمیخوند منم با زبون خوش میگم وقتیکه نماز نخونی هیچ اعمالت قبول نیست اونم الان الحمدالله میخونه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

وا دوس نداره مگه زوره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حالا من کاری ندارم به بقیه چیزایی که گفتی 

ولی من خودم اینجوری ام که گاهی نمازم قضا می‌ره الان که بچه دارم دیگه بدتر قضا می‌ره 

ولی برا اینکه کاهلی نکنم یه طرفند بستم 

با شوهرم عهد کردیم هر بار هر دو خونه بودیم جماعت نماز بخونیم و شوهرم امام جمعه بشه اینکار خیلی جواب اگداد رو من و برا نماز خواندن سفت و سخت تر شدم و اینکه دلم میخواست بچه هامون هم یاد بگیرن هم نماز خوندن رو هم صمیمیت و احترام بین پدر مادر رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شما وسواس فکری گرفتی عزیزم اگه به نماز خواندن و نخوندن بود که طومار خیلی ها بهم می‌پیچید خدا هم انقد ...

ولی وقتی میخونی زندگیت پر از برکت میشه و رفتار بقیه باهات فرق داره ناخوداگاه حال خودت بهتره و چیزای قشنگتر جذب میکنی