2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 117 پست
همسر منم نماز میخونه ولی نتونست منو نماز خون کنهکاش میشد شماره همسرمو بدم باهاش صحبت کنید میگه از وق ...

ببین وقتی اعتقاد داشته باشی فرق میکنه 

شما اعتقاد نداری شاید همسرت هم اعتقاد نداره 

البته شاید اگه نماز میخوندی برکت بیشتری تو زندگی تون میومد شاید خوشبخت تر بودین..... 

به هر حال کسیکه اعتقاد داره همینجوری میشه براش 

آسیب و ضررش رو تو همین دنیا خدا بهش نشون میده که اونور عذاب نکشه.... 

البته این به این معنی نیست که خدا کساییکه اعتقاد ندارن رو از عمد اونور عذاب میده نه کسیکه به خدا اعتقاد داشته باشه و نماز و اینچیزا رو دیده باشه و یه آگاهی ازش داشته باشه بلاخره تو کل عمرش یه روز میرسه که خدا اتفاقی چیزی سره راهش میزاره تا براش اتمام حجت بشه اگه برنگشت گناهه خودش رو داره..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی اعتقاد داشته باشی فرق میکنه شما اعتقاد نداری شاید همسرت هم اعتقاد نداره البته شاید اگه نما ...

خب عزیزم وقتی نمیتونی اعتقادات کسی رو عوض کنی 

زندگی رو برای خودت جهنم کنی چه سود؟

الان استارتر فقط داره عذاب میکشه و کلی انرژی منفی وارد زندگیش میکنه

در کل منظور بنده اینه باید مشکلات مالی و کاری و .... رو  جور دیگه ریشه یابی و حل کنه

نمیشه تضمین داد با نماز خون شدن همسر اسی تمام مشکلات حل میشه

اونوقت همسرشون بیشتر از خدا دور میشه

ممکنه همسرشون شم اقتصادی ضعیفی داشته باشه و با هیچ چیزی درست نشه

مجبور نکن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگه خودت میخوندی حتما میگفتی خصوصا اگه طرفتو دوست داشته باشی

بیشتر از اینکه نماز طرف برام مهم باشه، برام مهمه نون حلال بیاره سر سفره، و حق کسبو نخوره

نمازخونای زیادی دیدم مال مردم خوردن، شمر و یزید و معاویه نمازشون قضا نمیشد

❤️

خوب تشویقش کن بره هیبت امام حسین مثلاپنج شنبه ها هست هیبت هر هفته خیلی تاثیر گذاره خود به خود نماز خ ...

خودش خیلی به اماما اعتقاد داره ....میگه دوست دارم یه روزی اوضاع اوکی شه با هم بریم کربلا ...عاشورا تاسوعا هم هر روز هیئته

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

خب عزیزم وقتی نمیتونی اعتقادات کسی رو عوض کنی زندگی رو برای خودت جهنم کنی چه سود؟الان استارتر فقط دا ...

مثل اینکه اینا رو تو خواستگاری قید کرده بود اسی 

و آقا هم قول داده بود و گفته بود اوکیه 

اگه میخواست نخونه نباید قول میداد 

نباید میگفت این معیار شو داره اسی هم 

میرفت دنبال یکی که از نظر اعتقادی بهش 

بخوره..... 

الان آقا بدقولی کرده دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر از اینکه نماز طرف برام مهم باشه، برام مهمه نون حلال بیاره سر سفره، و حق کسبو نخورهنمازخونای زی ...

دیگه عزیزم اینطورم نیست که بگی هرکی نون حلال بیاره خوبه اگه بخوای واقعا آدم خوبی باشی و این کارای خوب بدردت بخوره نمازتم باید سره جاش باشه 

هردوش خوبه انجام بشه خیلیا بخاطر همین نمازی که میخونن همه بیماری های روحی شون میاد بالا که این خیلی خوبه چون متوجه میشن میرن درمان میکنن خیلیا تا آخر عمرشون نمیدونن چه بیماری روحی دارن درنتیجه دنبال درمان نیستن و ممکنه دیر اینو متوجه بشن زمانیکه دیگه نتونن خودشونو درست کنن 

عزیزم اتفاقا هیچکدوم از اینایی که گفتی تو کشورهای خارجی آمار بالایی نداره..... شاید 30 سال پیش 40 سا ...

کوید برای سه سال پیش هست نه سی سال پیش.  به نظرم به جای اینکه آمار رو از فضای مجازی بگیرید از رنکینگهای معتبر جهانی بگیرید.  مثلا تعداد تصادف در کشورها،  شاخص شادی و...  

همچنین از آشنایان نزدیک تو برخی کشورها زندگی میکنند.  به طور مثال مسافرت یک کارمند عادی از امریکا به هر جای دنیا بسیار راحت و با هزینه متعادل انجام میشه.  شادی به همین اتفاقات میگن.  مسافرت،  ماشین،  امنیت و...  

وجود یک آدم بی نماز تو خونه کافیه تا خیر و برکت از زندگی بره.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

به عنوان خانومی که خودم مذهبی هستم و همسرم خیر و آدمی که چند سال برای سر به راه کردن همسرش جنگیده بهتون میگم عزیزم شما کلاه خودتو سفت بچسب باد نبره چیکار به همسرت داری هرچقدر بیشتر به همچین آدم هایی گیر بدی بیشتر از خدا دور میشن شما توجهتو بزار روی خودت ایشون تاثیر مثبت اسلام رو روی زندگی شخصی شما ببینه خودش میوفته دنبال راه شما