من چند وقتیه از یکی خوشم میاد اون هم همینطور ۸ سال تفاوت سنی داریم ولی هنوز هم باهاش وارد رابطه نشدم در حد اشناییه ولی خیلی پسر خوبیه به دلم نشسته از یه طرف حرف ازدواج شد گفت من سنم داره میره بالا نهایت یکی دوسال دیگه باید زن بگیرم ( نمیدونم حالا منظورش چی بود) از یه طرف هم خاستگار دارم که همه چیش خوبه و اونم باز ۸ سال تفاوت سنی داریم ولی نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه
بخاطر پسره که تکلیفش مشخص نیس خواستگار رد نکن اگر قصد ازدواج داری
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
هر دو تهش بایدبا هماهنگی خانواده ها و دوران شناخت طی بشه تفاوتی نداره از نظر من
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم
سنتی یا مدرن در هر صورت باید یه تایم مشخص در نظر بگیرید برای آشنایی که میگن کمتر از 8ماه نباشه.فکراتو بکن ببین کدوم بهتره زیر نظر خانواده وقت بذار برای آشنایی