2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 117 پست
خب اونو که خودشون باید بخوننبعدم شما هیچ وقت از خدا ناامید نشوید هر لحظه ما در حال امتحانیم شاید خدا ...

امیدارم سربلند بیرون بیام

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

چرا تا یه چی میشه پیشنهاد طلاق میدید

چون طرز فکر و اعتقاداتشون فرق داره

این خانوم کلا از لحاظ عقلی صلاحیت نداره میگه مشکلاتمون از نماز نخوندن شوهرمه انقدر این حرف پوچه که ادم نمیخواد حتی باهاش حرف بزنه.

نماز یه چیز خیلی خیلی شخصیه و فقط به خدا و بندش ربط داره به هیچکس مربوط نیست بیاد دخالت کنه

در ضمن موفق ترین ادمای دنیا اصلا نمیدونن نماز چیه

هرکسی یه مدلی خدارو عبادت میکنه

میگه با شوهرم یه مدت قهر کردم سر نماز نخوندن، چقدر لوس واقعا😖

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اكه اعتقادت اينه بايد قبل ازدواج بهش ميكفتي الان نميتوني به زور طرفت رو عوض كني اكه انقدر برات مه ...

اولا میخوند ولی یه روز اره یه روز نه الان کلا نمیخونه

من فشار نمیارم عزیزم با مهربونی حرف میزنم زندگیه مشترکه اون ضرر ببینه منم ضرر میبینم

شما وسواس فکری گرفتی عزیزم 

اگه به نماز خواندن و نخوندن بود که طومار خیلی ها بهم می‌پیچید خدا هم انقد بیکار نیست بشینه ببینه کی نماز میخونه بهش مشکل نده کی نمی‌خونه بیچاره اش کنه برای حل مشکلاتتون به چیزهایی دیگه هم فکر کنید.

روز خوش

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من شش سالم بود بابام مجبورم میکرد بخونم صبح زود قبل اذان بیدارم میکرد وایسی برم تو حیاط وضو بگیرم با آب سرد خونمون ویلایی بود روشویی نداشتیم  دیگه کم کم زده شدم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چون طرز فکر و اعتقاداتشون فرق دارهاین خانوم کلا از لحاظ عقلی صلاحیت نداره میگه مشکلاتمون از نماز نخو ...

اره اعتقادات من فرق داره ..از نظر من این شمایین که صلاحیت عقلی ندارین وگرنه به اعتقادات من توهین نمیکردین و اسم پوچ بودن روش نمیذاشتن...زندگی شما پوچه که نماز خوندن رو پوچ بودن میبینین

نه عزیزم نیستم، به کسی ام نمیگم نخون یا بخونبنظرم مسائلی مثل نماز و روزه خیلی شخصیه

شخصی نیست اونم برای زن و شوهر که دارن با هم زندگی میکنن

اره اعتقادات من فرق داره ..از نظر من این شمایین که صلاحیت عقلی ندارین وگرنه به اعتقادات من توهین نمی ...

من توهین نکردم، به نماز خوندنت هم پوچ نگفتم، اینکه مشکلات زندگی رو گردن نماز نخوندن همسرت میندازی به این فکر پوچ گفتم

همه شما اینجوری عصبی هستین و قضاوت میکنین؟

❤️

من توهین نکردم، به نماز خوندنت هم پوچ نگفتم، اینکه مشکلات زندگی رو گردن نماز نخوندن همسرت میندازی به ...

اون کسی که اول بد برخورد کرد شما بودی عزیزمم

اعتقاد من اینه