2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 117 پست
بد میاری چون تو فکرت هست. وگرنه اینهمه آدم خوشبخت تو اروپا نداشتیم.

از کجا میدونی خوشبختن و اصلا از کجا میدونی با خدا نیستن 

اگر نباشن اونجا با ایران فرق داره نه کتابی دیدن نه دینی 

ولی ماها چی۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد میاری چون تو فکرت هست. وگرنه اینهمه آدم خوشبخت تو اروپا نداشتیم.

اونا از اول اینجور چیزا رو ندیدن 

ولی ما میدونیم قرآن هست از اول اعتقاد داشتیم میدونیم حقه پس به گردنمونه

اونایی هم که اطلاعاتی از اینجور چیزا ندارن مطمعن باش خدا میبخشتشون چون ویت خودشون نبوده

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

شما اگر خیلی خیلی حساس بودی از اول باید میگفتی و اتمام حجت میکردی که اگر اهل نماز نیستید با من ازدواج نکنید و یا خودتون از اول خیلی جدی تحقیق میکردی.  وقتی این کار رو نکردی و با ایشون ازدواج کردی،  پس به تفاوتهای فردی افراد احترام بگذار. اون مسئله شخصی هر فردی هست. 

شما اگر خیلی خیلی حساس بودی از اول باید میگفتی و اتمام حجت میکردی که اگر اهل نماز نیستید با من ازدوا ...

شما از کجا میدونی اینکارو نکردم؟ 

اول میخوند ولی مداوم نه کلا ترک شد 

خب عزیزم شما خودت جواب خودتونو دادینمیگین من اعتقادات خودمو دارم شما اعتقادات خودتونهمسر شمام اعتقاد ...

درسته ..ولی من مشکلمو گفتم تا دوستان راه حل بدن که میشه همسرمون نماز خون کنم یا نه ؟ 

چون دوسش دارم منی که اعتقاد. دارم میدونم نماز خوندن خوبه و زندگیمون رو پر برکت میکنه دلم نمیخواد شوهرم ضرر کنه

از کجا میدونی خوشبختن و اصلا از کجا میدونی با خدا نیستن اگر نباشن اونجا با ایران فرق داره نه کتابی د ...

مگه خدا با خدا فرق داره؟  اونهمه کلیسا پس برا چیه؟  اون کتاب چیه تو کلیسا تو دستشون هست.  مگه شوهر شما بی خدا هست؟  شما نگفتی شوهرم بی خدا هست.  گفتی شوهرم نماز نمیخونه.  الان در اروپا هم با یک تحقیق ساده میفهمی که تعداد افرادی که به کلیسا میرن کم هست.  از کجا میدونم خوشبخت هستن؟  از شاخص شادی در زندگی،  از تفریح و مسافرت در قاره های دیگه،  از آرامش در گفتار و رفتار... از رفاه مالی. از رفاه اجتماعی،  از امنیت اجتماعی و.... 

اونا از اول اینجور چیزا رو ندیدن ولی ما میدونیم قرآن هست از اول اعتقاد داشتیم میدونیم حقه پس به گردن ...

همه جای عالم یه دینی وجود داره.  ما هم اگه تو چین بودیم الان بودا بودیم.  همه جای عالم هم دین خودشون رو برتر میدونن،  بلاخص این مشکل در یهود ی ها و مسلمانها بیشتر از بقبه هست،  حداقل تا جایی که من دیدم. 

درسته ..ولی من مشکلمو گفتم تا دوستان راه حل بدن که میشه همسرمون نماز خون کنم یا نه ؟ چون دوسش دارم م ...

همسر منم نماز میخونه ولی نتونست منو نماز خون کنه

کاش میشد شماره همسرمو بدم باهاش صحبت کنید میگه از وقتی تو وارد زندگیم شدی برکت وارد زندگیم شده

منظورم تعریف کردن از خودم نیست 

میخوام بگم مشکلات زندگی ربطی به نماز خوندن نداره 

مطمئن باش از چیز دیگه ایه

منم گاهی اوقات بهش میگم بیا با هم بخونیم ولی همیشه اثر نداشت ....البته پدر همسرم خیلی آدم مذهبی هست ...

آها خب پس احتمال زیاد همینه 

بنظرم از مشاوره کاربلد کمک بگیر حتما 

ان شاء الله که موفق باشی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مگه خدا با خدا فرق داره؟ اونهمه کلیسا پس برا چیه؟ اون کتاب چیه تو کلیسا تو دستشون هست. مگه شوهر ش ...

عزیزم اتفاقا هیچکدوم از اینایی که گفتی تو کشورهای خارجی آمار بالایی نداره..... 

شاید 30 سال پیش 40 سال پیش اینجوری بود ولی از دوران کرونا همه چی بهم ریخت همه جای دنیا عوض شد 

اگه اینطور بود که شما میگفتی پس الان نباید دزدی تو کشورهای خارج وجود داشته باشه نباید با یه اعلام جنگ ساده مردم به سوپرمارکت‌ها شورش بیرن و همه چیو غارت کنن خداروشکر حداقل فضای مجازی هست میشه یسری چیزا رو دید و از درست بودن شون هم مطلع شد..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕