دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 808 عنوان چیکار کنم شوهرم نماز بخونه 1179 بازدید | 117 پست من خودم آدمیم که اگه نماز نخونم حالم بد میشه و هر روز حتی تو شرایط بد خدا رو شکر میکنم ولی همسرم اینجوری نیست ..مدام تو زندگیمون بد میاریم این مشکل حل میشه یه مشکل دیگه درست میشه .حس میکنم چون نماز نمیخونه اینجوریه از یه طرف میگم خب منی که اینهمه اعتقاد دارم چرا اینجوریه شاید یسری تون بگید خب ما نمیتونیم ولی خوشبختیم شما اعتقادات خودتون رو دارید منم اعتقادات خودمو پس لطفا بی احترامی نکنید . در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب امروز | 14:13 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اگوری_پگوری6 عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 2316 نمیشه کسیو مجبور کرد به کاری که دوست نداره I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12608 نگران نباشمشکلاتتون از نماز نخوندن نیست https://t.me/OffShirley
کمیل_عشق_مامان عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 6338 عزیزم فقط با زبون خوش...اصلا زندگیتونو تلخ نکن.تیکه ننداز درشت گویی و سرکوفت اصلااافقط و فقط صبرررر و زبان خوش چشم به راه...
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 808 نگران نباشمشکلاتتون از نماز نخوندن نیست پس از چیه در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4882 نه خب درسته فکر کردنت منم نظرم اینه بهرحال شما آدم مفیدی هستید چقدر سعی کردی برا این موضوع از در دوستی تشویق اینا فایده نداشت
عارفه94 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 80 خیلی مطالب هست در مورد وجوب نمازببین از چی بیشتر تاثیر میگیره.مثلا ممکنه یکی از فلان عالم یا سخنران خوشش بیاد یکی از یه کتاب یا ....
as_mam عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 2464 ای خدای من 🥹🥹ایول بهتوووووووون منم کاش یه روزی مثل شما بشم منم دقیقا به نماز خیلی اعتقاد دارم
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7255 تلقینه عزیزم برا نماز ایشون نیست من نماز میخونم شوهرم نه اعتقادمونم فرق داره روش حساس نشو چون ب چیزی فکر کنی اتفاق میفته مخصوصا اگر بار منفی داشته باشهبعدم نمیشه هیچ جوری نماز خونشون کرد من سعی کردم نشد بیخیال شدم هر کی راه خودشو میره الان . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4882 شوهر من نماز نمیخونه ولی منو مجبور میکنه نماز بخونم چه عجیب چقدر تناقض
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 808 عزیزم فقط با زبون خوش...اصلا زندگیتونو تلخ نکن.تیکه ننداز درشت گویی و سرکوفت اصلااافقط و فقط صبرررر ... من اصلا اینجوری نیستم با زبون خوش باهاش حرف میزنم اونم در جوابش میگه کارام درست بشه میخونم ولی کاراش درست نمیشه آنقدر دعا میکنم نذر میکنم ولی خدا جوابمو نمیده در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12608 پس از چیه ریشه یابی کن خبچرا به نماز ربط میدی آخهجواب هرچیو نمیدونی میگی نماز؟ https://t.me/OffShirley