2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 45486 بازدید | 833 پست
اونوقت یکی از تاپیکام گفتم راضی نیستم همه ریختن رو سرم کاش بودن میدیدن این مرد چه داغونیه

اون خونه حق تو هم هست. نرو از خونت...بمون بزار اونا معذب بشن. 

بری خونه داداشت که سربار بشی؟ نرو خودتو بی عزت نکن

بمون خونه خودتون .هر کی ناراحته خودش بره

چشم به راه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادیکی ازاقوام دورافتادم....یه. خانمی بودخداشاهده ماه بودوزیبایی کم نداشت شوهرش تصادف کرد۳تابچه روبزرگ کرد۳تاکارمندسالم باشخصیت هر۳تاروهم ازدواجشون دادن والان قشنگ ماهی یکباریه رودوروزمیره خونه بچه هاش سرمیزنه ومیادتوخونش میشینه خودشوباورزش وکلاس قرآن وفیلم وسریال گرم میکنه مزاحم هیچکسم نیست

داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

نمی‌فهمم هرچی میگن میگی از نفرین میترسم 

چقده خرافاتی 

مگه نمیگی مامانم اذیتم می کنه بعد از نفرینش می‌ترسی؟🤣

از پسر جوون و بابای غریبش اصلا نمیترسی از چرت‌پرتای اون میترسی؟

یعنی اگه چیزی نمی‌گفت خودت حاضر بودی با شوهرش و بچش زندگی کنی؟عجبببببب

دوتا نون خور اضافه میکنین که چی.مردی که پسر بزرگ داره و هنوز یه خونه از خودش نداره به چه دردی میخوره

اینارو به مامانم بگو ما که 6 ماه هری گفتیم گوش نکرد دیگه بزار بدبخت شه به درک

مشکل روحی هم داره واقعا . افسردگی داره

افسردگی بهانه س والا آدم افسرده ک واسه خوشی خودش نباید دخترش بدبخت کنه

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

[QUOTE=399625574]پارتنرم ، اون قبلی نازمد سابقم بود پارتنرم دنبال کاراس که اقدام کنه ولی تا اونموقع مامانم شوتم کرده ...[/QUOT

بدون هیچ مراسمی و تشریفات برو سر  زندگیت و گرنه مادرت ابرو برات نمی زاره اگه  بگه برو بیرون دیگه بعدها شوهرتم  سو استفاده می کنه

[QUOTE=399625574]پارتنرم ، اون قبلی نازمد سابقم بود پارتنرم دنبال کاراس که اقدام کنه ولی تا اونموقع ...

نه نگران مراسم و تشریفات نیستیم پارتنرم برای اینا پول جمع کرده . فقط داره همه ی تلاششو میکنه یکم بیشتر شه حقوقش . تا یه ماه دیگه اینطورا میاد فقط میترسم تا اونموقع مامانم بگه برو