2777
2789
عنوان

بابام خیلی ادم بیشعوری و بیخودیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 43 پست
اینبار بهت گفت بگو تو پدر منی این حرفا زشته میزنی اگه واقعا اطمینان داری من دختر خرابی م حرفی نیست م ...

گفتم‌میگه تو خودت و مقایسه نکن ... و واقعا اصلا به حرفای من گوش نمیده همش میگه تو نااهلی خداکنه بمیری زودتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چیکار کنم من از فردا گوشیو بگیره نه زبان من و میزاره منم مجبورم با گوشی تمرین کنم تلفظاشو بعد د ...

مامانت چیزی نمیگه ؟ قاعدتا اون باید پیشقدم بشه 

چشه بابا ول کنه دیگه 

هیـچ‌و‌پـوچ                                                    

بعدش بگو چندساله درس ها با گوشی هست از ابتدایی بگیر تا دبیرستان .. ماشاالله با سوادی این حرکات چیه 

بگو نمیدونی نرم افزار شاد چیه مدرسه چیه حداقل بیا مدرسه م یا مامان بفرست متوجه بشید ن اینکه بهم تهمت هرزگی بزنی .. بگو دیگ دلم نمیخواد برم مدرسه وقتی شما ک پدر و مادرم اینطوری هستی آینده ای ندارم .. 

البته اینارو واس درست شدن رفتار پدرت میگم وگرنه آدم تو شرایط سخت هم میتونه کنترل کنه همه چیزو اگ واقعا کاری یا رفتاری نکردی ک پدرت اینجور میگه بله حق با توعه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بعدش بگو چندساله درس ها با گوشی هست از ابتدایی بگیر تا دبیرستان .. ماشاالله با سوادی این حرکات چیه ب ...

تو شاد ک چیزی نیس من تو گوگل یوتبوب میخونم

بعد چندبار گفتم میگه حرف اضافی نزن میام مدرستا مدرسه ام میگه درس با گوشی نیست اخه شرایط من و نمیدونن که این مدرسه

همینارو گفتم میگه میخای برو یکی دیگ بابات شه

اخه چیکار کنم من از فردا گوشیو بگیره نه زبان من و میزاره منم مجبورم با گوشی تمرین کنم تلفظاشو بعد د ...

تحمل کن تا بری دانشگاه نه فرار کن نه خودکشی کن نه ازدواااج کن

اینا همشون بدتر از الانت هستن

تنها راه نجاتت دانشگاهه

یه شهر دور دانشگاه دولتی میری 

همزمان هم میری سر کار 

دیگه هم به اون خونه برنمیگردی، تا روزی که بابات خرجت رو میده امر و نهی هم میتونه بکنه ولی تا بری از اون شهر دیگه میتونی خودت تصمیم بگیری، من یه زمانی شاید مثل تو بودم ازدواج کردم دارم جدا میشم الان برگردم به عقب فقط درس میخونم و میرم یه شهر دیگه

تحمل کن تا بری دانشگاه نه فرار کن نه خودکشی کن نه ازدواااج کناینا همشون بدتر از الانت هستنتنها راه ن ...

این درسته ولی دانشگاهی که قراره برم برای فنی حرفیه ایه کلن ی ۴۰ دقیقه با خونمون فرق داره بعدم خودش گفته خودم میبرمت میارمت اگرم نبرمت میری برمیگردی خونه هرجا بری بخاطر اینک گفتم میخام خابگا بمونم کم مونده بود بشفاب بکوبه صورتم برگشت فوشم داد

این درسته ولی دانشگاهی که قراره برم برای فنی حرفیه ایه کلن ی ۴۰ دقیقه با خونمون فرق داره بعدم خودش گ ...

ببین هرجوری میتونه خودتو از اون شهر و اون دانشگاه نجات بده

برای درس هرچی بجنگی می ارزه

یه مهارت یاد بگیر انتخاب دانشگاه و رشته ات رو هم یواشکی انجام بده نذار بابات بفهمه

روزی که قبول شدی با مامانت برو ثبت نام

البته اگه مامانت پشتت هست

ببین هرجوری میتونه خودتو از اون شهر و اون دانشگاه نجات بدهبرای درس هرچی بجنگی می ارزهیه مهارت یاد بگ ...

یعنی رشتمو برای دانشگا تغیر بدم دورتر بیفته؟ خیلی دور باشه دیگ مجبور میشن بزارن خابگا بمونم 

نه هیچیکی پشتم نیست همشون مثل هم میکوبن تو سرم

تحمل کن تا بری دانشگاه نه فرار کن نه خودکشی کن نه ازدواااج کناینا همشون بدتر از الانت هستنتنها راه ن ...

منم شرایط ام مثل این خانومه درس خوندم رفتم ی شهر دیگه ولی تنها شدم خیلییی شرایط سخته

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین همه چیز خوندم اون قسمت رگ زدن باید بهت بگم اگه زمین زمان هم بهت گیر داد اصلا همچین کاری نباید انجام بدین از ذهنت برش آشغالی این یک مرحله از زندگی تو حالا چه سخت چه راحت میگذره مهم سلامت وجودته موفق باشی فقط بی اهمیت طی کن تا تمام بشه زوم نکن سر اتفاقات

دختری از جنس دریا