2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 51260 بازدید | 897 پست

نمی‌تونی به مامانت بگی برات یه خونه بگیره تا از اونجا بری بگو یا واسه اون مرده و پسرش و خودش خونه بگیره یا واسه تو 

بعدشم میبینی که به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد حتی خانواده فقط سعی کن درستو بخونی که روی پای خودت وایستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به نامشه وگرنه زودتر میگرفتم سهممو ازش

چندساله بابات فوت شده؟

ببخشیدچطورفوت شد؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

گفتم بهشداداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه ...

دم داداشت گرم ب مامانت بگو اگ میخایش خوب اونم ترو دوست داره دیگ تا الانک گوشه خیابون نبودن ک برات خونه رهن کنن برو ازینجاسه تایی زندگی کنید

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

اره فردا میریم برا شکایت عصر به داداشم گفتم اومد اینجا دعوا راه انداخت فردام باهم میریم شکایت

عزیزم می‌دونم می‌دونم و بازم می‌دونم درست نیست ولی بنظرم حالا که میگی مادرت طلا داره چندتا تیکه طلاش رو بردار ب جبران روزی که طللات فروخت ماشین خرید بعدشم فهمید بگو من خبر ندارم الان تو برداری بهتر اینه فردا پسر مرده برداره بفروشم متاسفانه اینجوری که میگی مرده با پسرش فکراایی تو سرشونه و مادرت رو زود از خونه پرت میکنم بیرون ببخش اینجوری گفتم

💔💔 چی بگم واقعا من که ازش نمیگذرمبه داداشم بگم میگه بیا خونه ی من ، اونام میخوان بچه دار شن نمیخوا ...

بگو به داداشت ،بگو خونت نمیام ،،اینجاخونمه  مامان،ازدواج کنه بره خونه،مرتیکه 

اون میخادباپسرش بیاد اینجا غیرتت قبول میکنه؟

تو ناراحتی بعد اون نرخر خوشحال که صاحب زن وخونه وزندگی وحقوق شده،،،بشینه مفت بخوره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

جدی حقوقش قطع میشه ؟زیربار نمیره فقط منو کوچیک میکنه

نه نمیشه

گفتم بهشداداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه ...

خدا داداشتو حفظ کنه برای شما و زنش . خدا کمکتون کنه مشکلتون حل بشه و مادرتون سر عقل بیاد 

16 ساله . تو نیرو انتظامی بود تو پارک دید دارن مواد جابجا میکنن موقعی که صداش درومد تیر خورد

آخ شهید شده بابات خدا رحمتش کنه . ازش کمک بخواه حتما به دادت میرسه . مادرت عقد رسمی کنه حقوق بابات قطع میشه که البته شکایت کنی نصف حقوق بابات به تو میرسه اگه ازدواج کنه کل حقوق بابات بهت میرسه فقط دنبالش باش

آخ شهید شده بابات خدا رحمتش کنه . ازش کمک بخواه حتما به دادت میرسه . مادرت عقد رسمی کنه حقوق بابات ق ...

مرسی فداتشم . چی بگم من که سردرنمیارم فردا میریم شکایت ببینیم دستمون به کجاها بنده