2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 45486 بازدید | 833 پست

حداقل مامانت صیغه دائم کنه نه عقد 

مادرت خدایی نکرده فوت کنه 

خونه پدریتون میرسه به شوهرش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم پیگیری کنم از ته دل نفرینم کنه بدتر از اینی که هستم بشم وضع داداشمینا خوبن ولی نه در این حد ک ...

نفرین کنه به جهنم‌

کی نفرین ها اصلا نتیجه دادن این بخواد دومی باشه

اصلا مادر نیست که بگی نفرينش به حق باشه

بیچاره میشی اگه پیگیری نکنی مادرت که درک نداره 

مرده زرنگه برا خونه داره ازدواج میکنه؛ ازدواج کنن خونه میشه به اسمش 

پیگیری کن ارث بگیری 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نه هنوز نه عقد کردن نه صیغه

خب پس 

به مدت ۷ روز زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون ( جهت دفع مزاحم قوی و دشمن قوی هست ) 

از هفته ی دوم به بعد فقط علقمه ی خالی 

من استخاره گرفتم‌ پیش یه روحانی که استخاره هاش اکثراً درست درمباد تو دلم نیت کردم میشه ادعیه ی شرعی رو به فارسی هم خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش 

دبدی نمیتونی بخ عربی بخونی فارسیشو بخون 

اگر در طالع و قسمت هم نباشه خودش میره ( اگر در طالع و قسمت هم باسن خب ازدواج سر میگیره ) 

علقمه خیلی خوبه ، خوبه که هر روز بخونی فقط ترجمه ی فارسیشو بخون (( دعای معراج هم شبیه علقمه س 

بابرادرت صحبت کن وبگو مرده حق نداره پسرشو بیاره ،برادرت بیاد یه دعوادرست کنه حسابی

مامانتو شوهرش خودشونو جمع کنن

نفرینش چراباید بگیره مگه داری ناحق حرف میزنی

الان کاری نکنی فردا دیره

مطمئن باش زن برادرت تحمل نمیکنه توبری،پس خودتو سبک نکن

حق خودتو  بگیر، به مادرت بگو پسره پاشو بزاره اینجا برادرمو خبر میکنم

باز خود مرده بزرگتر ازتوعه ،بهت محرم هست باز کمی راحت میشی،پسرشو نزار

به احتمال زیاد پسره رو راه ندین مرده گورشو گم میکنه

حرف هیچکسو گوش نمیده

شناسنامه و کارت ملیشو قائم کن

تا بره بگیره خیلی طول می‌کشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

ببین گلم دوستم بادوتابچه طلاق گرفت بعد رفت با مردی ازدواج کرد ک حتی خونه هم نداشت و مردهم بخاطر همین خونه باهاش ازدواج کرد الان بشدت پشیمونه چون دیگه شناختش 

بهتره مادرتو رها کنی تاسرش ب سنگ بخوره الان حرف شمارو نمیفهمه بعدم شما ازخونت تکون نخور 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

مامانت خودش مشکل اعصاب روان داره والا دختر کنکوری داشته باشی و همزمان ازدواج کنی؟

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍