2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 22473 بازدید | 450 پست
صیغه هم کنه اسی بره اطلاع بده میان قطعش میکنن. الان مثل قدیم نیست سریع قطع میکنن.

پس اینایی که از شوهرشون طلاق صوری میگیرن و دوباره صیغه ش میشن تا حقوق پدرمادرشونو نگه دارن چی؟ 

خدایا راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم

انحصار وراثت کن حقوق بابات هم بعد از ازدواج مادرت به تو میرسه می تونی یه خونه کوچک اجاره کنی راحت درس بخونی و زندگی کنی. برو دنبال کارای خقوق بابات و ارث

الحمد لله کما هو اهله
یکم دل‌هامون رو بزرگ کنیم بچه یتیمه این دخترفقط یه سال موندهکنکور قبول شه می‌ره خوابگاه

شما اختیارخودتو داری عزیزم

جای زن داداش این خانم ک نیستی 

یکی اول زندگیش بیاد باهاشون زندگی کنه قشنگ این بندخدامعنی سرباربودنو حس میکنه

نه نگران مراسم و تشریفات نیستیم پارتنرم برای اینا پول جمع کرده . فقط داره همه ی تلاششو میکنه یکم بیش ...

نترس و نرو اگرم مامانت اصرار کرد به برادرت بگو این پسر شوهر مامانمون تو خونه نباید بیاد من معذبم تا وقتی من نرفتم خونه خودم یه جای دیگه بمونه اونو با مامانت طرف کن 

خدایا راضیم به رضای تو
داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

عزیزم بنظرت نفرین همچین به ظاهر مادری میگیره تورو؟بیخیال توروخدا الان فقط به فکر خودتو آیندت باش نه کسیکه داره تورو با دوتا لندهور عوض میکنه

یکار کن جریان رو به داداشت بگو یواشکی 

بگو مرده داغونه پسر گنده داره باید الان اقاعه همچی از خودش حداقل یه خونه داشت 

نداره میخواد منو بیرون کنه بفرسته سر زندگی تو بهت بگم هیچوقت نرو خونه داداشت میدونی زن داداشت واقعا گناه داره

یارو پسر گنده رو بفرسته خونه ننه یا بابا بزرگی نزار بیاردش پدر و پسر میخوان صاحب خونتون بشن

خودت و داداشت نقشه بکشید خونه رو مادرت بزنه به اسمت یا حداقل نصفشو 

بگو اگه میخوایی برم خونه داداش بزن بنامم فردا هاپولی نکنن

بعدم تکون نخور و بگو خونمه نمیرم 

به شوهرت بگو اجاره کنه ببرتت

اسی احتمالاً مادرت با گفتن اینکه تو دزدی مبخواد از زبر زبونت بی ون بمسه که دوس پسر داری یا نه و روابط تون تا چه حده و کلا بحث فضولیه 

بدون هر کسی فضوله قطعا دهان لق و آبروریزم هست البته این نظر منه ها  

کاربری دست دو نفره

فقط میتونم بگم تاسف به حال مادرت اگه ویگه این حرف را زده بگو ارث پدریم را بده و برام خونه رهن کن با کل اثاثیه تا برم و زنگ بزن به داداشت همه رو بگو و بندازش به جون این بی مسئولیت که اسم مادرش حیفه براش

شما با برادرت رو در رو صحبت کن،  ببین در مورد اموال در اون زمان چه کاری انحام شده.  پیگیری کن،  به یه نتایحی میرسی.  چون وقتی برادرت گرفته یعنی شامل تو هم میشه.  بیاد شهادت بده.  در مورد حقوق هم از نوجوانی شما،  حقوق به شما هم میرسید.  حالا یا پدرت حقوق نداره اصلا یا اینکه یه کاری کردن،  که خدا میدونه چیه...  به هر حال پیگیر اموال بشی به جاهایی میرسی احتمالا به خصوص اگر از پدر بزرگ پدری هم کمک بگیری.  چون اساسا قانون پعد از پدر،  پدر بزرگ رو میشناسه.  ایندفعه هم اگر مادرت گفت برو خونه داداشت،  بگو اگر میخوای برم،  برام خونه مستقل بگیر.  اگر هم گفت از کجا، بگو از ارثیه...  اگر هم گفت نداری، بگو چطور داداش داشته و طلاهای من چی شد؟ اون ارثم بود. تمرکز روی درس خوبه ولی خوب دانشگاه هم خرج خودشو داره. 

طبیعیه نخوام عاق مادر روم باشه

بنظرت ایشون مادره؟

منم مامانم شوهر کرد یا روز شوهره بهم پیام داده مامانت گفته اگ من مردم دخترمو بگیر😑😑😑ی سری از مردا در این حد بی شرفن 

کاری به اینا ندارم که مامانم این حرفو زده یا ن،تازه ما خونمونم جدا بود

عاق مادر چیه دیگ ،قشنگ از اون آدمای ساده ای که میشه با هر سازی رقصوندت 

بگوش اون آقا برسون که من و داداشم اجازه نمی‌دیم پسرتو بیاری 

ب داشتم بگو ب مامانت همینو بگه،مرده مطمئن شه ،کنار می‌کشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁