2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی 😄حست راجب من چیمیگه؟

تاحدودی جدی گفتم😅😅 من حسم راجب اتفاقهای پیرامون  خودم و آذمهایی که از نزدیک میبینم کاملا درسته اما ادمهای ناشناس تاحالا امتحان نکردم.🤣🤣 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
منم بگو پس ایشالا که درست باشهحسش بهم چیه پیشنهاد میده یا نه

عزیزم من تاحالا حسم زو اینجوری محک نزدم توکامنتم گفتم که عزیزم...

هرچی ب دلت افتاد برامن بگوهنوزم اره یانه

نه..

خودت گفتی هرچی حست میگه.. اماعزیزم بازم میگم این چیزی که گفتم حس و اصلا روی این حس اکتفا نکن..

اما خدابی به دور از چیزی من تو زندگی شخصیم حسهای فوق قوی دارم و خوابهایی که به هیچ عنوان حتی یکیش هم رد نمیشه و همشون تعبیر میشن واقعا نمیدونم چرا اینجوریه هم برای خودم هم اطرافیانم.. اما تاحالا نشده برای کسی که نمیشنایم بتونم احساسی بگم و به نظر من هرکی هم چیزی بگه شانسیه یا اصلا درست نیست، تمامی حسهای ادم هم که درست نیست عزیزم بعضی وقتها از روی احساس واهی میاد نه