2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید تمام تلاشتو کنی که کنکور قبول شی، مخصوصا رشته هایی که از همون اول بهت حقوق میدن،مثل تربیت معلم

بری خوابگاه و مستقل شی

الانم برای اینکه مادرت جلوی درس خوندنتو نگیره، برو با دایی یا خاله ت صحبت کن که به مادرت بگن یکسال دست از سر تو برداره،

خودتم اکه میبینی تو خونه آرامش نداری و دعوات میشه، پاشو برو کتابخونه درستو بخون 

بگو همه ش به من تهمت میزنه و اذیت میکنه که خودم بیام 

مطمئنا به داداشت میخواد بگه این دوس پسر داره و ... وجهه شما رو هم خراب کن بس دست پیش بگیر بگه من حریف این نیستم تت‌ ازش مراقبت کن به این بهانه رد کن بری و برادرت هم بهت بد بین بشه

شما با برادران مشورت کنید 

چون اون مرد یک پسر بزرگ داره اصلا با مادرتون نباید زندگی کنیم 

بهتره تا مشکل بدتری در زندگیتون پیش نیومده حتما با برادران همه چی رو در میان بگذارید

آي آي چقدر حرص خوردم اسي حق نداري از خونه پدريت تكون بخوري اون خونه درسته به اسم مادرته ولي از زحمت پدرت بدست اومده پدر تو بعد چطور اين زن مثلا مادر دلش مياد حق تو و تايم گرانبهات كه لحظه هاي حساس زندگيت هست كنكور قبول بشي و موفق بشي فداي نياز عاطفي و جنسي خودش ميكنه كه حرفشم اينه عاشق شده جهنم كه شدي تو كه تا الان شوهر نكردي اصن تو چرا وقتي بچه هات سن پايين بودن شوهر نكردي الان كه دخترت بزرگ شده ميخواي يه مرد با پسر هيزش رو بياري تو خونه كه چه غلطي كني الان وقته اينه دخترت رو سرسامون بدي دخترت وقتي رفت حالا با هر گاوي خواستي برو

من رفيق داشتم شوهرش تو ٣٠ سالگي افتاد مرد بيوه شد با يه بچه تا الانم شوهر نكرده و نميكنه ٥٠ سالشه بعد از اونور يه رفيق ديگه داشتم شوهرش مرد با يه دختر بچه به يه مرد هيز شوهر كرد تهش معلوم شد مرده به دختر رفيقم نظر داره طلاقش رو گرفت نشست سر جاش يا عمه خودم تو اوج جووني شوهرش مرد با دو بچه شوهر نكرد كه نكرد بچه ها رو بزرگ كرد الان هر كدومشون ادماي موفقي هستن و خدمت مادر رو ميكنن اين شانس خوابيده تو هست ننه تو اينجوري در اومده اسي حق نداري از خونه پدريت بري برادرتم غيرتش گل كنه اجازه ورود اين نره خر رو به خونتون نده مادرتم اصلا نفرينش نميگيره چون شرع هم ميگه ازدواج مادرت با يه مرد پسر داره اويزوون اشتباهه روح پدرت به خاطر ازار تو در عذابه 

عذر ميخوام قصد بي ادبي ندارم ولي خيلي حرص خوردم😤😤😤 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲