2777
2789
عنوان

فردا اولین روز از دانشگاهمه😍ولی دارم از استرس میمیرم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی منکه ترم اولیم برم براشون اوکیه؟

حسابی خوشگل کن روز اول لذت ببری

ریملتو پررر بزن 

با تینت دخترونه و خط لب 

به مقدار کم رژگونه 

اگه پوستت خوب نیست ضد افتاب رنگی بزن خیلی بهتره

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

😂😂😂اسی حال الانتو خریدارم میدونم چه حس باحالو کولی داره

واییی🤣🤣

ولب من از استرس دستام یخ زده اینو ک نمیخای؟😞😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

هیچ خبری نیست وحالا ارزومه کی تموم شه خلاص شمترم چهارم 2سال مونده

مهم اینه چه رشته ای باشه🥺

پس‌زخم‌هایمان‌چه؟آغوشِ‌حضرت‌مادر‌درمان‌میکند🤍؛•هروقت‌ دعاکردین یا قلبتون شکست،منِ حقیر رو پیش مادرِ سادات و مادرِ ادب یاد کنین🙂🤍•ننه‌ام‌البنین به چادرت گرفتارم...

هیچ خبری نیست وحالا ارزومه کی تموم شه خلاص شمترم چهارم 2سال مونده

عزیزمم موفق باشیی

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

پوستت صافه؟ نه اصلا زیاد نیست

اره صافه و سفید پوستم

رژ گونه بزنم بد نیس؟البته متوسط میزنم خیلی پر رنگ نمیزنم

اره صافه و سفید پوستمرژ گونه بزنم بد نیس؟البته متوسط میزنم خیلی پر رنگ نمیزنم

نه بابا بزن اتفاقا

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

واییی🤣🤣ولب من از استرس دستام یخ زده اینو ک نمیخای؟😞😂

اروم باش فیلم ببین برو بیرون قدم بزن 

از فردا کلاسات ک شروع بشه وقت سر خاروندن نداری

ی نصیحت دوستانه 

درس بخون نزار شب امتحانی

دو دلیل داره یکی اینکه استادا و حتی پسرا و دخترای دانشجو از ادم درس خون خوششون میاد و باعث میشه محبوب بشی

دومیش پایه ات قوی میشه دیگ ترمای بعد درجا نمیزنی و حتی ارشدم خواستی بعد بخونی راحتتر میشی

حسابی خوشگل کن روز اول لذت ببریریملتو پررر بزن با تینت دخترونه و خط لب به مقدار کم رژگونه اگه پوستت ...

اتفاقا مژه هام بلنده وقتی ریمل میرنم انگار مژه کاشتم😁تینت نمیزنم چون یدونه دارم خیلی پررنگه همون رژ اوکیه؟من از ساعت ۱۰ میرم تا ۵ غروب..وسایل ارایشمو ببرم؟

عزیزم گفتم لباس فلان میپوشم و..دیدی؟

اروم باش فیلم ببین برو بیرون قدم بزن از فردا کلاسات ک شروع بشه وقت سر خاروندن نداریی نصیحت دوستانه د ...

جدی؟ینی خیلی سرم شلوغ میشه همون روز‌ اول؟

راستی من یکم کم حرف و خجالتیم در مقابل کسایی ک نمیشناسمشون..بدشون نیاد ازم