2777
2789
عنوان

فردا اولین روز از دانشگاهمه😍ولی دارم از استرس میمیرم🥲🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 64 پست
ببین اولش که اصلا نمیشهاگر ترم بالایی ها هستن یعنی اونا یه درسی افتادن پس خیلی فرقی نداره😂😂 خیلییی ...

خب خداروشکر😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمممبعد من چون کفش سفید میپوشم ساعتمم بندش سفیده بنظرم قشنگ میشهراستییی ی سوال من ساعتم از ا ...

اره خیلی 

نهه چرا اخه مسخره کنن

خودتو یه طور نشون بده که اینگار اعتماد بنفست بالاست

ولی درحین مودب بودن پررو هم باش 

خودتو بالا ببین همیشه تو دانشگاه که کسی جرات نکنه مسخرت کنه یا بی احترامی کنه

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اره خیلی نهه چرا اخه مسخره کننخودتو یه طور نشون بده که اینگار اعتماد بنفست بالاستولی درحین مودب بودن ...

مرسی از راهنماییت خوشگلم

راستش من اعتماد ب نفسم کمه🥲ولی امیدوارم نشون ندم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾