2777
2789
عنوان

فقط اون اسکلی ک معلمی رو بالاتر از پرستاری میدونه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 74 پست
دوست عزیز از همین کنکور دیگه برنمیداره کی با کنکور کار داشت ؟ اگه از کنکور برمی‌داشت که دردی نبود

کی گفته پس این همه سال این همه آدم چجوری رفتن پسر خالم پسر داییم دختر خالم اون یکی پسر خالم زن پسر خالم زنداییم اینا همه توی ۵ سال اخیر وارد فرهنگیان شدن همه هم با کنکور پسر خالمم همین امسال وارد شد رفیقمم امسال وارد شد اینا رو پ ما از کجا آوردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشاهده دوست مامانم شوهرش تو اداره بود😑😂بعد رفت واسه زنش مدیریت جور کرد بعدم استخدام شد

خودم من می‌دونم عزیزم مادرم چندین معلم داشت که بخاطر سهمیه باباجونشون معلم شدن یا حتی معلمای مدرسه ما 

بعد اینا اینجا دارن باد میندازن غبغبشون

من هم کنکور انسانی دادم هم تجربی😐انسانی با درصدای ۲۰و ۱۰ و ... ترازم ۸۹۰۰ شد😐هنوزم کارناممو دارم م ...

دروغ بعدی؟؟؟ چجوری هم کنکور انسانی دادی هم تجربی نمیشه دوتا نظری بعدشم همون بگو از انسانی نرسیدی ب جایی جوش اومدی دیگه .درضمن انسانی اگه تو ریاضی و فلسفه ۲۰ بزنی خیلیه چون سخته تراز خوب میده وگرنه من با درصدای ۴۰ و ۲۰  ترازم شد ۶۷۰۰  چون فلسفه فلسفه ریاضی نزدم پس ببند دهنتو

خودم من می‌دونم عزیزم مادرم چندین معلم داشت که بخاطر سهمیه باباجونشون معلم شدن یا حتی معلمای مدرسه م ...

والا دختر دایی من باباش کچ کار ساده بود الان معلمه اونی ک سهمیه داشته باشه چرا بیاد فرهنگیان خب از سهمیه استفاده میکنه رتبه میشه میره حقوق دیگه حسودی نکنید

کی گفته پس این همه سال این همه آدم چجوری رفتن پسر خالم پسر داییم دختر خالم اون یکی پسر خالم زن پسر خ ...

من که خیلی شنیدم و دیدم دیگه کم برمیدارن 

تو شهر خود ما اصلا کم بر میدارن مامانم هم میگه که دیگه برنمیدارن

هر کسی یه علاقه ای داره 

به نظرم حق بی احترامی به هیچ شغلی ، حتی خدمات هم نباید بشه !

اگر بخوای عاقلانه و کلی به موضوع نگاه کنی کاملا صریح و روشنه که معلمی که آموزش دهنده ی علمه از نظر معنوی و اخلاقی و حتی فلسفی هم به مراتب تاثیر بیشتری تو جامعه داره و روی رشد فکر افراد اثر گذاره ... 

و پرستار فقط محدوده به بیمارها و فقط به اونها خدمت میکنه !

با وجود اینکه تجربی رو پاس کردم ولی اجازه ی گستاخی به رشته های دیگه رو به خودم ندادم :)

شما تلاشتون رو بکنید ، خدایی نکرده فرهنگیان قبول شدی نرو نهایتا

چرا انقد فشار آخه !!!

دروغ بعدی؟؟؟ چجوری هم کنکور انسانی دادی هم تجربی نمیشه دوتا نظری بعدشم همون بگو از انسانی نرسیدی ب ج ...

احمق بیسواد  چیگبم بهت؟حتی نمیدونی میشه هردوتا رو داد😂😂😂😂 امسال تو باید تو حسرت رشته من بسوزین

فک نمیکنم به دبیرستان ارتباطی داشته باشه

یازدهمی جوجه؟؟؟ یادش بخیر دهم یازدهم های مدرسمون سال اول همه میخواستن برن دندون پزشک بشن رسید ب اسفند دوازدهم همه فکر فرهنگیان بودن بابا برو یکم تحقیق کن ببینی استخدامی چیه کنکور چیه

والا دختر دایی من باباش کچ کار ساده بود الان معلمه اونی ک سهمیه داشته باشه چرا بیاد فرهنگیان خب از س ...

بحث حسادت نیست عقل کل چه حقوقی؟ بازم معلم خود من می‌گفت اینارو که میبینم با سهمیه اومدن بالا دلسرد میشم از اینکه فرهنگیان اومدم

الان اونی ک پاره میشه از درس نمیتونه بره ولی اینا جاشونو میگیرن