2777
2789
عنوان

فقط اون اسکلی ک معلمی رو بالاتر از پرستاری میدونه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 71 پست
من که خیلی شنیدم و دیدم دیگه کم برمیدارن تو شهر خود ما اصلا کم بر میدارن مامانم هم میگه که دیگه برنم ...

همینه دیگ برای همین آنقدر مهم شده رقابت توش سخته با تراز بالا قبول می‌کنند قبلا با ۷ هزار قبول بودی الان بعضی شهرا میشه فقط قبول شد رقابتش چند سال دیگه میشه در حد پزشکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث حسادت نیست عقل کل چه حقوقی؟ بازم معلم خود من می‌گفت اینارو که میبینم با سهمیه اومدن بالا دلسرد م ...

درسته منم خودمم با سهمیه موافق نیستم ولی واقعا اینجوری نیست همه سهمیه باشن مخصوصا تو این چند سال اخیر

درسته منم خودمم با سهمیه موافق نیستم ولی واقعا اینجوری نیست همه سهمیه باشن مخصوصا تو این چند سال اخی ...

همه اینا دخیله قبلا با هزار نمیشد حتی پزشکی قبول شی الان همه چی ریخته بهم

همه اینا دخیله قبلا با هزار نمیشد حتی پزشکی قبول شی الان همه چی ریخته بهم

خیر بحث بهم ریختن نیست قبلا نمیشد چون ب فرهنگیان ها هم رتبه میدادن الان فرهنگیان جدا شده رقیبا تغییر کردا

خیر بحث بهم ریختن نیست قبلا نمیشد چون ب فرهنگیان ها هم رتبه میدادن الان فرهنگیان جدا شده رقیبا تغییر ...

بله بحث بهم ریختن هست چون الان با رتبه بالاتری هم میتونی پزشکی بخونی چقدر گارد داری 

ظرفیت بیشتر شده دوست عزیز

امثال شهر ما ۱۶ تا فرهنگیان داد بعد پزشکی و دندون و دارو باهم ۱۵تا داد 😑😂مردم این افزایش ظرفیت فرهنگیان رو نمیبینن ولی علوم پزشکیا خار شده تو چششون

امثال شهر ما ۱۶ تا فرهنگیان داد بعد پزشکی و دندون و دارو باهم ۱۵تا داد 😑😂مردم این افزایش ظرفیت فره ...

والا من مدرسه خودم ۶ تا فرهنگیان داد ۲ تا دندون ۴ پزشکی شهر خودمون یدونه تهران