میخواین براتون ۱۰تا کارنامه بزارم که با چه درصدایی فرهنگیان قبول میشن😑😂ریاضی ۵ و ۱۰ درصد اکثرا😂 معلمی شغل مادرشوهر پسنده و تو این مملکت ضدزن قطعا بهترین گزینه واسه زنیکه های ترشیدس😎اکثر معلما دو کیلو سیبیل و مانتوهای تا نوک پا دارن ک استخدامشون ب مشکل نخوره😂😑هرکی زندگیش شخمیه بهش پیشنهاد میدن برو معلم شو ولی هیشکی نمیگه برو پزشک یا پرستار شو چون ۱۰۰سالم کنکور بدن نمیتونم بیارن😑😂معلمی رو هرکسی میتونه بیاره ولی پزشکی و پرستاری خیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرت که تو میگی الان آموزش پرورش عملا استخدامی نداره هر چی هم دیدم با سهمیه باباجونشون شدن معلم عملا ...
دوست عزیز سهمیه تو فرهنگیان فقط برای مصاحبه اثر داره ن دعوت ب مصاحبه برو فرقشان رو بفهم بعد بیا حرف بزن بله استخدامی نداره چون از کنکور بیشتر میگیره تا استخدامی مگ علقشو از سر راه آورده بیاد روی افراد بالای ۲۰ سال ک دانشگاه رفتن سرمایه گذاری کنه میاد رو همون ۱۸ ۱۹ ساله هایی ک کنکور میدن سرمایه گذاری میکنه از همونا جذب میکنه ک نیروی جوان داشته باشه