2777
2789
عنوان

فقط اون اسکلی ک معلمی رو بالاتر از پرستاری میدونه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 71 پست
زنیکه گاو اخه تراز ۹۰۰۰فرهنگیان کاری دارع؟بیسواد جون من کلی دوست و اشنا دارم براحتی وارد آموزش پرورش ...

اسکلللل رتبه انسانی ترازش ۱۲ هزار ۹ هزار یعنی میشد بره حقوق بخونه دانشگاه خوب شیره میکشی؟؟؟

از افراد فامیل ۱۰ نفر معاون از بین این ۱۰ نفر یکی فقط سهمیه داشت ک اونم ترازش ۹ هزار بود یعنی عالی ح ...

چرت که تو میگی الان آموزش پرورش عملا استخدامی نداره 

هر چی هم دیدم با سهمیه باباجونشون شدن معلم عملا دیگه معلم با سوادی وجود نداره‌ تک توک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت که تو میگی الان آموزش پرورش عملا استخدامی نداره هر چی هم دیدم با سهمیه باباجونشون شدن معلم عملا ...

دوست عزیز سهمیه تو فرهنگیان فقط برای مصاحبه اثر داره ن دعوت ب مصاحبه برو فرقشان رو بفهم بعد بیا حرف بزن بله استخدامی نداره چون از کنکور بیشتر میگیره تا استخدامی مگ علقشو از سر راه آورده بیاد روی افراد بالای ۲۰ سال ک دانشگاه رفتن سرمایه گذاری کنه میاد رو همون ۱۸ ۱۹ ساله هایی ک کنکور میدن سرمایه گذاری میکنه از همونا جذب میکنه ک نیروی جوان داشته باشه

چرت که تو میگی الان آموزش پرورش عملا استخدامی نداره هر چی هم دیدم با سهمیه باباجونشون شدن معلم عملا ...

خداشاهده دوست مامانم شوهرش تو اداره بود😑😂بعد رفت واسه زنش مدیریت جور کرد بعدم استخدام شد

حتی نمیتونی درست تحلیل کنی عقب مونده😖وایی باشه

تحلیل چی ت اصلا خبر نداری فرهنگیان چ ترازی بده چی خوب تو کنکور چی خوب چی بد صرفا چرت و پرت نطق میکنی حسادت نکن هرکی هر شغلی رفته علاقه داشته 

جالبه چطوری هنوز از مدرسه درنیومدی و سیستم اداریو میشناسی😭

شبیه چند تا از کاربرای راهنمایی اینجایی که تو امتحان کم شدنی تاپیک ضد معلم میزنن

❤️‍🩹

دوست عزیز سهمیه تو فرهنگیان فقط برای مصاحبه اثر داره ن دعوت ب مصاحبه برو فرقشان رو بفهم بعد بیا حرف ...

دوست عزیز از همین کنکور دیگه برنمیداره 

کی با کنکور کار داشت ؟ اگه از کنکور برمی‌داشت که دردی نبود 

جالبه چطوری هنوز از مدرسه درنیومدی و سیستم اداریو میشناسی😭شبیه چند تا از کاربرای راهنمایی اینجایی ک ...

جالب ترم میشه چون خانواده ام معلم هستن آشنایت دارم 

کنجکاویت رفع شد؟

تحلیل چی ت اصلا خبر نداری فرهنگیان چ ترازی بده چی خوب تو کنکور چی خوب چی بد صرفا چرت و پرت نطق میکنی ...

من هم کنکور انسانی دادم هم تجربی😐انسانی با درصدای ۲۰و ۱۰ و ... ترازم ۸۹۰۰ شد😐هنوزم کارناممو دارم میخوای نشونت بدم؟