2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بود🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 13755 بازدید | 118 پست
مبارکه عزیزمبعضیا انقد حسودن که تو فضای مجازیم نمیتونن خودشونو کنترل کنن اطرافیانشون چی میکشن از دست ...

مرسی عزیزم 

خدا بهشون آرامش بده 🌺❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مبارکهاسی جون خوشبحالت از خودم ک گذشت انشالله یه شوهر دست و دلباز گیر دخترم بیاد لااقل😂🥲

مرسی قربونت برم 

انشالا خوشبختی واقعی و حال خوب قسمت همه ❤️💕🌺

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الهام جان. چه قشنگ 😍خوشبخت باشید عزیزم. چه گل خوش رنگی.من بعد از دیدن این گل عاشق رنگ سرخابی ش ...

قربونت عزیزم 

🌺❤️💕😘

همسرم خوش سلیقه هست دیگه منو انتخاب کرده مشخص نیست 🤣🤣

البته که همینطوره گلم. شما خیلی زیبا هستید. ❤️

چشمات زیباست 💕

چرا زده تولدت مبارک ؟سالگردتون مبارک باشه عشقتون پایدار

تولد دخترم به قمری بود به نیت اونم گرفته بود با کادوش 

مرسی عزیزم ❤️💕🌺

من همیشه کیف میکنم تاپیک  خوشی و خوشحالی بقیه رو میبینم😍😍

چند روز پیش یک تاپیک دیدم که یکی ازش تو دیوار کلاه برداری کرده بود...انقدر ناراحت شدم....

حق مردم ما اینه که همیشه بیان از خوشی هاشون بگن ....گور پدرچشم شور و هرچی عقب افتاده س....

فقط انرژی خوب😍😍

گفتم واسه تو خواب و خیالهسواد درست و حسابی هم نداری اخه بدبختی😂😂

سلام خوبین ....من مدتی هست تاپیک های این کاربر رو میخونم ، هیچوقتم نظری نمیدم ....اما از بحث شما و با این کاربر همیشه میام ببینم ب کجاها میرسه !😐

ببینید هر انسانی یک سبک زندگی داره ، که شاید کسی دیگ نپسنده ، اما دلیل نمیشه اعتراض کنیم به اون شخص مگر مگر زمانی که مشکل اخلاقی دور از جان توهینی چیزی که کاملا از طرف اون شخص باشه پیش بیاد .....مهمترین رکن انسانیت اخلاق هست ....این از این ، اما سبک زندگی ها خب فرق می‌کنه ..... ولی خدایش عکس گذاشتن از یک کادو چیز خاصی نیست که شما واکنش نشون میدین ....من احساسم اینه شما در حال لجبازی با این کاربر هستین ، شاید اصلا حسادتی در کار نباشه و اما رفتارتون جوری هست که تا درصد زیادی حسادت به حساب میاد ! هر شخصیت و هر نوع سبک زندگی داره ، دلیل نمیشه هر تاپیکی میزنه بیاین دائم بگو مگو راه بندازین ..... ماها دیگ خانمهای بزرگی هستیم عزیزم ، بنظرم این رفتار شما بچگانه به حساب میاد و مهمتر از شما آزار و اذیت دیگران هرگز مورد پسند خداوند نیست 

این نظر من بود در مورد برخورد شما .

چشمات زیباست 💕

عزیزم اون کاربر یگانه چنروز پیش تو تاپیک منم عقده هاشو خالی کرد

دیدم چقد زبونش تلخه ولی جوابشو ندادم توام ادم حسابش نکن😂

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه کیف میکنم تاپیک خوشی و خوشحالی بقیه رو میبینم😍😍چند روز پیش یک تاپیک دیدم که یکی ازش تو د ...

فربونت عزیزم خودمم یکی از ابنجور تاپیک ها بزنه واقعا لذت میبرم حالم خوب میشه ❤️💕🥰🥰