2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بود🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 13397 بازدید | 118 پست
مبارک باشه عزیزم انشاءالله در دوران پیری هم کنار هم جشن بگیرین و به پای هم پیر بشین 🌹🌺

قربونت عزیزم ممنونم 💕❤️🥰

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم اون کاربر یگانه چنروز پیش تو تاپیک منم عقده هاشو خالی کرددیدم چقد زبونش تلخه ولی جوابشو ندادم ...

ولش کن همیشه یه نخاله پیدا میشه ساز مخالف بزنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین ....من مدتی هست تاپیک های این کاربر رو میخونم ، هیچوقتم نظری نمیدم ....اما از بحث شما و ب ...

اخه اولا  دوست عزیز این کاربر چیزی برای حسادت نداره

شاید واسه تو قابل حسادته ولی واسه من چیزای عادیه روزمره ست

دوما فخر فروشی اگه سبک زندگی حساب میشه ، اینجا هم نی نی سایته هرکس میتونه نظرش رو بگه

شما دوتا  تاپیک قبل رو بخونی متوجه میشی که فقط قصد خودنمایی و فخر فروشی داره

از بس توی زندگی دیده نشده و مورد توجه نبوده ، اینجا دنبال جلب توجه میگرده بنده خدا

سوما شما همه ی تاپیکهاش رو ندیدی چون اکثرشون انقدر این خانم بی احترامی کرده ترکیدن

این چند تاپیک اخر یکم خوب شده وگرنه مدام در حال بی احترامی کردن و تمسخر بقیه ست

چهارما هر وقت توی تاپیک شما نظر دادم ریپلای کن

یاد بگیر توی مسائل بقیه دخالت بی جا نکنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ولش کن همیشه یه نخاله پیدا میشه ساز مخالف بزنه

چون عقده ای  امثال شما زیاده 

ادب و شعور هم که نداری فقط در حال توهینی

به جای انقدر ژل و بوتاکس که همه جات زدی یکم ادب و شعور و شخصیت تزریق کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

سلام گلم

ضمن تبریک 

باعث خوشحالی من بود که عکسها را فرستادی کلا من عاشق عکسهای  جشن و عروسی و جهیزیه و 

تولد و سالگردها هستم 

اگر میشد گاهی عکس از خریداتون یا هدیه های همسرت میذاشتی عالی بود😊

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اخه اولا دوست عزیز این کاربر چیزی برای حسادت ندارهشاید واسه تو قابل حسادته ولی واسه من چیزای عادیه ...

سلام دوست عزیز الان شما از چی ناراحتی؟

باور کن مدتها بود بچه های سایت عکس کبودی کتکهای شوهر یا گوشی مخفی و اسکریت چت خیانت شوهرها را میزاشتن من ک قلبم به درد میامد 

فکری میشدم براشون.الان بعضیا میان عکس کادو و سفر و جهیزیه میزارن واقعا باعث خوشحالیه 

تو از چه موردی ناراحتی ؟از اینکه یک زن با وجود ی سری از مشکلاتش که تو حتی روحتم خبر نداره چیه

میاد و عکس سفر.کادو.آشپزی یا هرچیزی میزاره 

و بعضیا میان میگن خودنمایی ...

اگر اینجوره چرا پیگیر تاپیکهاشی خوب نیا و اگر نظر دادن در نی نی سایت آزاده پس منم نظرم را بهت گفتم چون خودت گفتی نظر دادن آزاده 

به جای حسادت خوش بین باش 

تا مثل من و این خانم تو زندگیت موفق و خوشبخت باشی 😊

چون عقده ای امثال شما زیاده ادب و شعور هم که نداری فقط در حال توهینیبه جای انقدر ژل و بوتاکس که همه ...

خب چه اصراری داری بیای توی تاپیک و حرص بخوری و بقیه هم اذیت کنی رد شو برو اتفاقا من از سبک تاپیکای این خانوم خوشم میاد حتی اگه پز باشه همش که نباید تاپیک آه و ناله بخونیم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چون عقده ای امثال شما زیاده ادب و شعور هم که نداری فقط در حال توهینیبه جای انقدر ژل و بوتاکس که همه ...

ب امضای خودت توجه کن 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/

مثل امضات عمل کن عزیزم میدونم که به من هم میخای بی احترامی کنی اما بس کن 

و خوش بین باش تا خدا برات خوب بخاد 

من واقعا از شما حس بدی گرفتم و اگر اینگونه ادمه بدی شک نکن راه به جایی نخواهی برد از کاربر 

۰۰۱۰ عذر خواهی کن 

سلام گلمضمن تبریک باعث خوشحالی من بود که عکسها را فرستادی کلا من عاشق عکسهای جشن و عروسی و جهیزیه و ...

سلام عزیزم ممنونم ازت باشه عزبزم دراینده اگر بازم عکسی قابل گذاشتن بودم تاپیک میزنم میزارم به عشق خودتون 😅❤️💕🌺🥰

@niniyar

واقعا نمبخواید با این کاربر مریض یه برخورد جدی داشته باشید 

تو تمام تاپبک های من هست داره توهین و بی احترامی میکنه فقط یه نگاه تو همین تاپیک بندازبد ببنید چقدر یا بامن یا بقیه داره دعوا میکنه 

@niniyar‍ 

لطفا تاپیک های قبل منو نگاه کنید کاربر yegane65 تو همه تاپبک های من داره توهین میکنه 

مبارک باشه عزیزم انشاالله سالیان سال به خوشی با هم زندگی کنین 🥰

مرسی عزیزم 🌸🌺💕❤️