2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بود🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

خیلی مبارک باشه❤️

کاربر خیلی خوب و باادبی هستید تاپیکاتون بهم انرژی مثبت میده

یه سوالی داشتم اگر امکانش باشه راهنمایی کنید 

من از چه محصولی استفاده کنم تا جوش نزنم؟

کرم ضدجوش خوبه به نظرتون؟

درحال حاضر از ژل ویتالایر و آبرسان نیتروژنا استفاده میکنم منظورم اینه که روتین پوستیم رو دارم ولی جوشام خستم کرده

سلام بخدا از رو بدی بهت نمیگما کلا اینکه اینقد درگیر یه کاربر مجازی شدی و همش پیگیرشی و میخوای اذیتش ...

این تاپیک برای یک هفته پیشه

اونی که مریضه و باید درمان شه تویی که همه جا دنبال من میگردی

فعلا تو مراقب زندگی خودت باش

توی تاپیکها زیاد دیدمت 

از وضع زندگیت خبر دارم بنده ی خدا

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
این تاپیک برای یک هفته پیشهاونی که مریضه و باید درمان شه تویی که همه جا دنبال من میگردیفعلا تو مراقب ...

اینقد حسودی که بوی حسادت و عقده هات سایت رو برداشته بدبختتتت برو دنبال عامل بدبختیت تو خودت بگرد فک کن حسودی خوشبخت هارو کنی چیزی نصیبت میشه فقط در دو وانیه عقده ات خالی میشه 

سلام بخدا از رو بدی بهت نمیگما کلا اینکه اینقد درگیر یه کاربر مجازی شدی و همش پیگیرشی و میخوای اذیتش ...

@niniyar‍  بعد از یه هفته اومده عقده گشایی و فحاشی میکنه

لطفا رسیدگی کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اینقد حسودی که بوی حسادت و عقده هات سایت رو برداشته بدبختتتت برو دنبال عامل بدبختیت تو خودت بگرد فک ...

لطفا رسیدگی کن

لطفا رسیدگی کن

اینقد حسودی که بوی حسادت و عقده هات سایت رو برداشته بدبختتتت برو دنبال عامل بدبختیت تو خودت بگرد فک ...

لطفا رسیدگی کن

@niniyar‍ بعد از یه هفته اومده عقده گشایی و فحاشی میکنهلطفا رسیدگی کن

@niniyar‍ نینیار بچه نیست بخای گولش بزنی اونیکه باید بهش رسیدگی شه تویی که همه تاپیک های این کاربرو به گند میکشی و اخرم کاریت ندارن 😂

@niniyar‍ نینیار بچه نیست بخای گولش بزنی اونیکه باید بهش رسیدگی شه تویی که همه تاپیک های این کاربرو ...

عزیزم اصلا محل این آدم نزار خدا خودش زدتش به اندازه کافی داره زجر میکشه تو زندگیش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......