2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون بود🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12735 بازدید | 118 پست
نه دیگه نشد مریض تویی که دوساله تو تاپبک های من داری عقده ها و کمبودهای زندگیت رو تخلیه میکنی

تاپیک نه

بگو توی عقده گشایی ها و خواب و خیال و ارزوهات😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

مبارک باشه عزیزم 

ان شاالله خوشبخت باشین با هم 

این کاربر یگانه رو نمی فهمم همیشه تو تاپیک های شما هست و در حال توهین 🤦

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک نهبگو توی عقده گشایی ها و خواب و خیال و ارزوهات😂😂😂😂

اهان تو که گفتی این چیزا برات خاطره هست 

چی شد پس به چشمت خواب و خیال اومد 

نه جونم زندگی من برا تو رویا هست برا من واقعیته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اهان تو که گفتی این چیزا برات خاطره هست چی شد پس به چشمت خواب و خیال اومد نه جونم زندگی من برا تو رو ...

گفتم واسه تو خواب و خیاله

سواد درست و حسابی هم نداری اخه بدبختی😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مبارک باشه عزیزم ان شاالله خوشبخت باشین با هم این کاربر یگانه رو نمی فهمم همیشه تو تاپیک های شما هست ...

مرسی عزیزم فدات❤️💕

بنده خدا مشکل داره منتظره من تاپیک بزنم بدو بیاد یه چیزی بگه والا آدم دلش براش میسوزه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه گل خوش رنگی😄امیدوارم پایدار و خوش در کنار هم سالیان سال زندگی کنید و هر سال با هم بودنتون رو جشن ...

مرسی عزبزم خیلی لطف داری جانم 🌺❤️💕

نه دیگه نشد مریض تویی که دوساله تو تاپبک های من داری عقده ها و کمبودهای زندگیت رو تخلیه میکنی

چه صبوری تو دختر،من شرم نیابتی میگیرم از پشت گوشی والا،توحرف معمولی توهم طاقت نمیارن واینطوری حرف میزنن

چه صبوری تو دختر،من شرم نیابتی میگیرم از پشت گوشی والا،توحرف معمولی توهم طاقت نمیارن واینطوری حرف می ...

این کاربر کلا قضیه اش با همه فرق میکنه منو‌که میشناسی عزبزم با خیلیا اینجا درگیر بودم اما این دیگه واقعا استقامتش ستودنی هست یه تاپیک نیست از دستش در بره نیاد لعنتی نیاد عرضه اندام کنه کاش این مقاومت و پشتکارو رو زندگیش میزاشت حتما خیلی بهتر میشد

تبریک میگم گلم خوشبخترین باشین

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

این کاربر کلا قضیه اش با همه فرق میکنه منو‌که میشناسی عزبزم با خیلیا اینجا درگیر بودم اما این دیگه و ...

پس ببین چی هستی و کی هستی که خودت داری اعتراف میکنی اینجا با خیلی ها درگیری

از خودت طرفداری کردی یا خود زنی😂😂

بخدا چیزی واسه حسودی کردن نداری بنده ی خدا

اتفاقا دلم برات میسوزه چیزهای خیلی کوچیک انقدر برات بزرگه

فقط گفتم اندفعه توی فرم مدرسه ی دخترت قسمت شغل ،حتما  بزن که اپل واچ هم دارین😂😂

الهام جان هرکی دوست داری به هیچ عنوان جواب نده،سکوت خودش تو دهنی محکمی هست

درسته عزیزم