2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206485 بازدید | 2360 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس خواست بهش میدیم لینک بهم پیام میدی تلگرام اینجا برات گذاشتم شمارمو

تاپیک یکم به سمت سوی مسائل جنسی رفت مرداي مریض خیلی بهم درخواست دادن قطعا خیلی هم خواننده ی خاموش هست 

دردسر نشه واسمون

دیوونه نشو 

افسردگی بعد زایمان گرفتی خودتو درمان کن 

شوهرت قربون صدقه ت میره و مدارا میکنه باهات 

مادرشم که فهمیده و عاقله 

چیزی کم نداری تو زندگی 

ناشکری کنی 

میافتی دست یه معتاد هیز و خسیس حالتو جا میاره گفته باشم 

به این فکر کن که بچه ات بزرگ بشه و بفهمه تو پدرش رو‌دوست نداری،حاصل عشق نبوده،به اندازه ی یه بچه معمولی که پدر و مادرش هم رو دوست دارند ارزش نداره،احساس میکنه نتونسته اون نقطه ی اتصال بین شما باشه.میدونی اینا چقدر بهش ضربه میزنه؟

من نمیگم به هر قیمتی تو این زندگی بمون،حرفم اینه اول تمام تلاشت رو کن،همه ی راه ها رو ،سعی کن دیدت رو اول و بعد احساست رو به همسرت عوض کنی،دنبال درمان باشی،مثل این همه مرد مزیض عقده ای که نمیرن دنبال دارو و درمون و اعتقاد دارند سالم اند نباش.

به خاطر پسرت تمام تلاشت رو کن،اگه نشد بعد یا همینجوری کج دار و مریض زندگی کن مثل الان یا اگه به ته خط رسیدی طلاق بگیر.

هرچند بعید میدونم آدم بخواد و نتونه کسیو که انقدر ویژگی های مثبت داره رو دوست داشته باشه.

تو‌زندگی مشترک عشق نیاز نیست، عالیه،دوست داشتن خوبه ولی با احترام هم میشه زندگی خوبی داشت.

هرچند بازم از نظر من عشق دست خود آدم و ناشی از تفکرات خود آدمه،عشق یه تلقینه به نظرم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
هیچ کس نیست گوشیم بگردی حتی اینستاگرامم ندارم بقیه ی شبکه های اجتماعی هم فقط دوستام و خانواده ام

دلیل خاصی داره شوهرتو دوست نداری یا الکی ؟منم یه مدت ازشوهرم متنفربودم همه کاراشمارو میکردم ،تا با خواهرم حرف زدم اون بهم گفت شوهرت بدبخته که همچین زنی داره ،خسته وکوفته از سر کارمیاد ،خیابونا پراز زن گرگ صفته چشنش روهمه اینا بستس میاد پیس تو توهم بی محلی میکنی ،بهم گفت صدتو واسش بذار اونوقته که میفهمی زندگی چقد شیرین میشه ،من همه این کارارو کردم تا یه مدت دیدم راست میگه وزندگیم خوب شده وبچه هامم شادتر شدن ،

و اینکه به قول دوستان تو کالای جنسی نیستی،به زور تن به رابطه نده، دلیل اصلی تنفرت اول اینه و بعد هم محبت زیادی همسرت

به عنوان کسی که بچه ی طلاقه و‌خودش اینا رو تجربه کرده این همه راهنمایی کردم و جای خواهرم گذاشتمت وگرنه من معمولا این همه طولانی تایپ نمیکنم و نظر نمیدم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

تاجایی که خوندم همه حق را به شوهر استارتر دادن😕دوستش نداره مگه زوره وا

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزیزمخیلی براش دعا کنبهترین هدیه، دعای خیر هستممنونم از دل مهربونت❤️

نمیدونم چجوری حرفم بزنم که توهین تلقی نشه 

ازش صحبت کردی دلم رفت 

همون جوری غمگین شدم که واسه مریضی پسرم میشم 

واقعا حس مادری فقط منوط بر بچه ی خود ادم نیست 

هر مشکلی بود 

هر جایی گیر کرد حتی اگر میدونستی از دستم هم بر نمیاد  بهم بگو 

بهت درخواست دوستی میدم

میترسم از به غذا افتادنشمن بمیرم نبینم چیزی و میخواد و نمیتونه بخوره😭😭😭

عزیزم این تصورا چیه؟

شما اصولی و کم کم به موقع غذادهی به بچه رو شروع کن. تا قبل از یکسالگی غذای شمارو هم ازت میگیره میخوره  

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!