2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
که وظیفه ی زن هست و همسرت نیاز به توجه داره و بچه برای ادم نمیمونه و پسرم اذیته

اذیت شده که رفته به مادرش گفته.درسته آدم دوست نداره از مادر شوهر حرف ونصیحت بشنوه ولی خودتم به شوهرت اهمیت بده یا بهش بگو اگه ناراضیتی داره به خودت مستقیم بگه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این تصورا چیه؟شما اصولی و کم کم به موقع غذادهی به بچه رو شروع کن. تا قبل از یکسالگی غذای شمارو ...

آلرژی داره به پروتئین گاوی

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نگران نباش اول اینکه اینجور آلرژیا رو خیلی از نوزادا دارن. و اینکه موندگار نیس، بعد چن ماه ممکنه از بین بره. بازم طبق نظر دکترش که جلو بری مشکلی پیش نمیاد.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

الان خیلی از بچه ها اینجورین فامیل منم اینجوری بود

خودت چون شیر میدی باید یع سری غذاهارو نخوری 

از بعد ۶ ماه کم کم میتونی لبنیات رو شروع کنی

بچه هم کم کم تا ۲ سال الرژیش تموم‌ میشه 

یادت باشه باید روزی دوتا قرص کلسیم تا زمانی که لبنیات نمیخوری مصرف کنی 

بعدش یدونه تا پایان شیردهی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

لابد از قیافش خوشت نمیاد. وگرنه مردی به این خوبی و با شخصیتی با این خانواده خوب پیدا نمیشه و هرکس داشته باشه کیف دنیا رو میکنه. تو دنبال ظاهری برای همین خوبیها رو نمیبینی. اخرشم بخاطر ظاهر میری دنبال یه لاشی که بهت خیانت میکنه کتکتم میزنه این شوهرتم از دست میدی پشیمون میمونی. این خط این نشون‌.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

رفتار خاصی داره یا کار خاصی میکنه که بدت میاد؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

روانشناس باید برم ؟پسرم فقط شیر خودمو میخوره نمیتونگ قرص بخورم

بعضی قرصا وارد شیر نمیشه من خودم میخوردم

درمان رو از خودت و خانواده ات دریغ نکن یه یا علی بگو و برای تغییر حرکت کن تو که تغییر کنی کل دنیات عوض میشه ، روزی جای تو بودم...... الان تغییر کرده همه زندگیم و فهمیدم کجاها رو اشتباه رفتم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

استارتر من تا صفحه 12 خوندم 

همه ازت پرسیدن اما یه کلمه درست جواب ندادی که مشکلت دقیقا با چیه شوهرته؟ اصلا دقیق نمیگی شوهرت چجوریه

بعدشم شوهرت خیلی حیوان تشریف داره که بزور باهات رابطه برقرار میکنه

وقتی میبینه نمیخوایش یه ذره برا خودش ارزش قائل بشه طلاقت بده. این مثل تجاوز میمونه که وقتی زنت راضی نیست بزور مثل یه حیوون فقط به غریزه خودت فکر کنی 

اگرم فکر بچس خب زندگی این مدلی بدتره که تو خونه همش تنش باشه و بچه هم اذیت بشه 

شمام درست حسابی بشین فکراتو بکن برو درخواست طلاق بده با خانوادتم مطرح کن ببین هواتو دارن یا نه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اگه انقدر طلاق میخواین و نمیده شما هم که بفکر ازدواج دیگه ای فعلا نیستی اینو که میتونید انجام بدید زندگیشو ترک کنید حالا یا با بچه یا بی بچه،در نهایت کار میرسه به دادگاه و الزام به تمکین و حکم گرفتن واسه برگشت،که شما هم قصد بازگشت نداری دیگه حکم ازدواج مجدد به همسرتون میدن،اونم شاید در نهایت به یه آرامشی برسه

خودم انقدر پول دارم که تا آخر عمر خودمو بچم بتونیم زندگی کنیم

پس چرا نمیری؟هم میتونی طلاق بگیری هم هیچ قانونی شما رو به زور تو اون خونه نگه نمیداره ..نهایتا حق و حقوق مالی بهت نمیدن همیننننن واقعا فقط همین