2777
2789
عنوان

امروز رفتم میوه فروشی بیاین ببینم زشت بود کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 60 پست
شوهرم نم همینطور تموم بار خرید من 4 کیلو بود اون فقط 4 کیلو از یه نوع چیزایی بود که خرید میکرد

اره دقیقا اینم.میبینی ۴کیلو گوجه خریده هی املت کن اش بپز که تموم بشه اونم زود خراب میشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم چون خجالت میکشه اینطوری بخره منو می‌فرسته دیگه۷۰۰کارت می‌کشید برگشتنی میدیدم فقط گوجه و سیب ...

اره برا منم همینطوره....منم باید خودم برم بخرم.جالبه وقتی میخرم مسخره میکنه که چرا کم خریدی.زیاد میخریدی دیگه هر هفته نمیخریدیم نمیفهمه خراب میشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
3 4 تا بادمجون خب میشه برای 1 بار حداقل 10 12 تا بردار با مثلا انار و سیب اینا خیلی خراب نمیشن یا حت ...

خب منم برنامه غذایی نوشتم واسع این هفته به انداره یبار بادمجون میخواستم، کلم و فلفل دلمه ام واسه زرشک پلو و خورشت کلم برداشتم 🥲 مثلا حدود ۱۰تا انار برداشتم و۱۰تایی سیب. خیار ام بچم دوست داره زود تموم میشه زیاد برداشتم

زشت شد؟ باید زیاد برمیداشتم؟🤒

دیگه الان گرونیه کیلو کیلو ک نمیشه خرید

من واسه تره بار هفته ای ۸۰۰ گذاشته بودم، ولی خب زیاد به قیمتا توجه نمیکنم، اون اندازه از هرچی که میخوام برمیدارم، اخرکار دیدم شد ۵۵۰. دیگه در طول هفته بازم بخوام برمیگردم میگیرم 

نه خوب کردی منم شوهرم زیاد میاره نصفش خراب میشه خودم به اندازه میارم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من تره بار هم همینجوری برمیدارم................خوب بیشتر احتیاج ندارم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من واسه تره بار هفته ای ۸۰۰ گذاشته بودم، ولی خب زیاد به قیمتا توجه نمیکنم، اون اندازه از هرچی که میخ ...

من همیشه از میوه فروشی محلمون میخرم گرون میشه یه کیلو انگور یه کیلو سیب  نیم کیلو پیاز شد ۱میلیون نمی‌دونم گرون میده یا گرون شده کلا

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1