2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
خب استارتر هفته ای چند بار رابطه دارهو احتمالا. این باعث تنفرش شدهمگه خانم شیرده، که تازه زایمان کرد ...

هزارتا دارو ودمنوش هست که میتونه بهش بده و اینکه ببینه قبل بچه چطو بوده و اینکه بشینه قشنگ باهاش صحبت کنه اینجوری که نمیشه بایه بچه نوزاد بچه بازی مردم هزارو یه بدبختی دارن دارن حلشون میکنن این خانوم نمیتونه یه مشکل اینجوریو حل کنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

زنان علیه زناناستارتر تو خیلی باارزشیمحکم جلوی همسرت واستاتو کالای جنسی نیستیبدنت رو در اختیارش قرار ...

😭😭😭😭میترسم تنش وارد زندگی پسرم شه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدهارزومه طلاق بگیرم

عزیزم اگر طلاق میخواهید و نفرتتون تا این حده نباید بچه دار میشدید.بعد بچه یا دوران بارداری نفرتتون بیشتر شد؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

😭😭😭😭میترسم تنش وارد زندگی پسرم شه

عزیزم بچه شما بزرگ شه قشنگ متوجه میشه که بین شما عشق و محبتی نیست 

( منظورم رابطه جنسی نیستا )از صحبت کردن رفتارا همه چی جو خونه مشخص می‌شه

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

به نظرمن با اصرارخانوادش زن این آقا شده وزندگی مرد بیچاره هم نابود کرده یا به خاطرموقعیت اجتماعی وپو ...

خداییش منم دلم برای این آقا سوخت 

از نوع پیامش معلومه کاملا آدم موجه و مهربونیه 

نمیدونم چه حکمتیه هیچ کس خوشبخت نیس 

از هزاران نفر یه نفر با هم سوی خودش ازدواج می‌کنه 

از صبح دارم فکر میکنم چی میشد همسرم منم آنقدر مهربون بود

پسرت الان متوجه نمیشهبعدا دیر هست برای طلاقزندگی من رو ببینپسر ده ساله امروزی چندتا قرص اعصاب میخوره

بمیرم واسش 

پدرشو اصلا دوست نداره؟

قلبم درد گرفت 

مشکلش چیه که قرص اعصاب میخوره 

همسر اسی رابطه نامتعارف داره و آزار جنسی میده زور باهاش رابطه برقرار می‌کنه تا حالا اسی رو یک بار ار ...

چن دفعه نشست باهاش صحبت کرد تلاششو کرد اگه تمام راه هارورفت درست نشد حق داره ایشون اول تایپک شمشیرو ازرو بسته بود من ازش متنفرم نمیخوام اصا درست بشه طلاقم نمیده اصا باهاش رابطه ندارم حالم ازش بهم مبخوره فلان بیسار  الان چطو شد روزی دودفه داره اونم به زور پس چرا گف من هیچ رابطه ای ندارم؟!؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همسر اسی رابطه نامتعارف داره و آزار جنسی میده زور باهاش رابطه برقرار می‌کنه تا حالا اسی رو یک بار ار ...

داشتن رابطه ی جنسی چندبار در هفته یا چندبار در روز طبیعیه

و‌هیچ حد مشخصی وجود نداره 

تا زمانیکه دونفر از این موضوع خوشحال باشن و مشکلی نداشته باشن طبیعیه

مشکل استارتر اینه همسزشو دوست نداره و همین زمینه سازه فراری بودنش از رابطه هست 

چه بسا خودش هم روحیه ی جنسیش مثل همسزش بوده ولی بخاطر نبود علاقه‌ به اینجا رسیده

پس این میزان رابطه به هیچ وجه نامتعارف نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
پسرت الان متوجه نمیشهبعدا دیر هست برای طلاقزندگی من رو ببینپسر ده ساله امروزی چندتا قرص اعصاب میخوره

خیلی دوست دارم هدیه بدم به پسرت 

حس کردم پسر خودمه😭😭

میشه؟

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

متوجه شدم خیلی ساده هستی هنوز نمیدونی تو جامعه چه خبره 

الان شوهر آروم و خوب شده آرزو 

کافیه شوهرت بفهمه چی تو دلت میگزره راحت برا خودش چند تا صیغه ای جور میکنه دیگه با تو هم کاری نداره 

ناراحت نشو حقیقت تلخ هس خیلی فکر کن 

نه عزیزم با کاربری بودم که گفتن بچه 8 ماهه دارن.

تا یکم بیشتر بخوره میاره بالا 

هیچ شیر خشکی بهش نمیسازه خودم رژیم سفت و سخت دارم

داشتن رابطه ی جنسی چندبار در هفته یا چندبار در روز طبیعیهو‌هیچ حد مشخصی وجود نداره تا زمانیکه دونفر ...

بله درسته دقیقاً درست فرمودید در صورتی که زن و مرد دوتاشون راضی باشند👌

خیلی برام عزت نفس همسر استارتر عجیبه که بعد ۶ سال پس زدن همچنان تمام صحبتش راجع به مسائل جنسیه مشخصه ! و چشماش قلبی میشه برای استارتر و فقط می‌ گه شب فلانت می‌کنم 

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه