2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224667 بازدید | 2360 پست
وقتی راهی ندیده بنده خدا برای باز شدن درهای دلت به سمتش از مادرش کمک خواسته این کاملا طبیعیه تو که ب ...

دقیقا 

والا خواهرشوهر من اگه به شوهرم اخم کنم اون ببینه سریع به شوهرم میگه اشتباه کردی با این ازدواج کردی 

به اندازه موهای سرمم اذیت کردن پرروها ولی اینقد حق یه جانب هستن 

متاسفم برای بعضی ها که بجای اینکه مرهم دل استارتر باشند بهش بد گفتن

استارتر این کار همسرت که رفته مسایل خصوصی زندگیشو به مادرش گفته خیلی زشته

یعنی یه مرد خاله زنکه (ببخشید)

و اینکه ازش سرد شدی من مطنم دلت شکسته

زنها وقتی دلشون بشکنه سرد میشن

در ضمن مثل نود درصد زنا نیستی الکی نقش بازی کنی و خوده واقعیت هستی

اخه توی نی نی سایت خیلی ها هستن از شوهرشون بدشون میاد ولی نقش بازی میکنن سیاستمدارن پول میکنن از شوهره و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازش شکایت کن. ببین عزیزم بچه ها اگه کوچیک باشن دادگاه میده به شما. و اگه بزرگ هم بشن خودشون با ...

عزیزم اینا قانون حالیشون نمیشه یه دفعه میبینی بچه ها رو برمیداره از لج من میبره یه شهر دیگه یا چمیدونم میده به یکی از فامیلاش پنهونشون میکنه قانون ما هم حساب کتاب نداره تا بیای اینا رو ثابت کنی بچه هام طفلکی ها دق میکنن از دوری من 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

چند مورد مثل شما دیدم تو زندگیم.

الان تحت تاثیر احساس هستی و متوجه نیستی.

زندگیت که خراب شد و‌ پلی پشت سرت نموند اون وقت متوجه میشی چه ظلمی به خودت و بچت کردی.

بهتره یکم به خودت تنفس بدی قشنگ بشینی عاقلانه فکر کنی، حرفات مثل دخترای جوونیه که فکر میکنن اینجا نشد میرن جای دیگه براشون فرش قرمز پهن کردن، ولی از این خبرا نیست.

زندگیت و بچتو دو دستی بچسب.

جوونی بسازش اونجوری که دوست داری.

انقدرم تکرار نکن شوهرمو دوست ندارم، ملکه ذهنت شده نمیذاره خوبی های اون و زندگی مشترکت رو ببینی.

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هارو تو کامنت قبل توضیح دادم.و اینکه اگه واقعا طلاق میخوای نباید به شوهرت بگی طلاقت بده. باید وک ...

متاسفانه استقلال مالی ندارم که بخوام وکیل بگیرم الانم هزینه وکیل کلی بالاست وگرنه از خدام بود که زودتر جداشم پس مجبورم بسوزم و بسازم تا زمانیکه استقلال مالی داشته باشم یا بچه ها بزرگ بشن که غصه و غم دوری نداشته باشم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
فقط چند صفحه اولو خوندم ،چقدر استارتر بنظرم رو مخ و بچه اومد ،در جواب هرکی ک میخواست راهنماییش کنه ف ...

آره انگار تو خانواده بدون عشق و محبتی بزرگ شده که محبت براش عجیبه

بعد جالبه گفت دیپلم هم به زور گرفتم شغل ندارم بابام منو به این ازدواج مجبور کرده

دیگه وقتی دختره اینقدر سطح پایینه و همچین پدر مادری داشته توقع چه شوهری داشته ...!! 

عزیزم اینا قانون حالیشون نمیشه یه دفعه میبینی بچه ها رو برمیداره از لج من میبره یه شهر دیگه یا چمیدو ...

نمیتونی خودت همین کارو بکنی باهاش؟ فک و فامیل داری؟ وقتی تهدید میکنه صداشو ضبط کن و مدارک جمع کن و تو دادگاه بگو به خاطر تهدیدهاش این کارو کردی.

چون اون حق این کارو نداره و این تهدیدها قانونا جرم محسوب میشه. و اینجوری دادگاه صلاحیت رو ازش میگیره‌.

سعی کن شش ماه فقط مدرک جمع کنی بعد اقدام کن.

متاسفانه استقلال مالی ندارم که بخوام وکیل بگیرم الانم هزینه وکیل کلی بالاست وگرنه از خدام بود که زود ...

خیلی خوبه که بی گدار به آب نمیزنی. به نظر میاد زن قوی ای باشی.

یه بازه زمانی در نظر بگیر مثلا یک سال ؛ هم مدرک جمع کن از تهدیداش هم برو سر کار مستقل بشی. باید از هر فرصتی استفاده کنی عزیزم.

خب هنوزم خیلیا به اجبار خونواده ها شوهر میکنن یکیش خود من 

قرار نیست چون خودمون انتخاب نکردیم زندگی زهر کنیم یا عاشق نشیم بجای خرده گرفتن از شوهرتون رو وظیفه خودتون تمرکز کنید که نیاز شوهرتون 

اسی میگی مامانت و برادرت پشتت هستن میتونی بدون طلاق همینجوری بری یه مدت پییششون بمونی کاملا متوجه تفاوت الان با زمانی که مجرد بودی میشی و خودت با پای خودت برمیگردی

منم الان بخوام طلاق بگیرم تو خونه مامان بابام جا دارم اما هیچی مثل سابق نیست من یبار یکی در روز رفتم خودم برگشتم اگه معمولی هم با ادم حرف بزنن من چیز دیگه ای برداشت میکردم همش ناراحت میشم ببین فقط یکی دو روز اونجا بودما بچه هم ندارم الان قهر هم کنم تو خونه خودم می‌شینم 

فهمیدم حتی اگه یه روز بخوام طلاق هم بگیرم باید بتونم از پس مخارج زندگی خودم بربیام لاقل یه سوییت بتونم اجاره کنم 

واقعا داد و بیداد و دعوا هم کردی

تو خونه خودتون قبل ازدواج چقد مخالفت کردی 

قهر کردی از خونتون بری مثلا تهدیدی باشه برا خانوادت

به خودش گفتی ازش متنفری؟

بعد ازدواج با شوهرت دعوا کردی؟

قهر کردی بری خونتون؟

چرا میذاری بهت دست بزنه وقتی خوشت نمیاد ؟

چرا جواب پیاماشو با خوبی میدی؟!

خب نمیفهمه دیگه!

با توجه به حرفایی که زدی من اصلا نمیفهمم چرا برای شوهرت چشاشون قلبی میشه همسر شما یه آدمیه که جز رابطه به چیز دیگه ای فکر نمیکنه گفتی پنج روزه فقط باهاش رابطه نداشتی ولی رفته اینو به مادرش انتقال داده 

احساس میکنم قبل تو با دختر دیگه ای نبوده و میلش رو سرکوب کرده و سرهمین داستان ازدواج کرده 

خانومایی که ایشون رو مقصر میدونن واقعا خودتون زنید ؟

حتی اگه طرف پادشاه هم باشه ولی حسی بهش نداشته باشی رابطه مثل تجاوزه 

شما هم خانوادت اگر پشتت هستن برو خونه خودتون و برنگرد 

تا درخواست طلاق بده چون پسرت بزرگتر بشه آسیب میبینه تو این زندگی حتی اگه جلوش دعوا نکنید متوجه میشه عشقی بینتون نیست و همه چی زوریه و دچار عذاب وجدان میشه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خوب عزیزم اینطوری که نمیشه زندگی کرد شما پسرتون جایگزین همسرت کردی بعدا اون بجه هم آسیب میخور یا رابطتون رو درست کنید یا الان حدا بشید  هر کسی بر پی زندگی خودش 

من داییم و زن داییم همین بودن فقط بخاطر بچه اول با هم بودن هی پشت سر هم بجه آوردن الان ۵ تا بجه دارن ولی زندگیشون سرد سرد اگر همون یک بچه بود خیلی راحت تر بود الان هر روز هم بخودشون دارن آسیب میزنن هم بچه هاشون بجه هاشن که از خداشون اینا از هم حدا شن انقدر که هر روز دعوا دارن