2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 154645 بازدید | 2041 پست
بمیرم واسش حال بچم در چه صورتی خوبه

ببین الان پسرت

سنش کمه

پدر رو فراموش میکنه

اگه به سن پسر من برسه، یه بچه افسرده  میشه

با مادرشوهرت صحبت کن و ازش خواهش کن تا شوهرت رو برای طلاق راضی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اجبار خونواده ازدواج کرده هرکاری میکنه مرده به چشم این حال بهم زنه مرده مدام دنبال رابطس فک کن رو ...

آهان... خب پسره هم اشتباه کرده رفته خواستگاری دختربچه وقتی خودش سن بالا بوده

الانم اشتباه میکنه اینقدر دنبال رابطه اس

اما اینا هیچی از تقصیرات اسی کم نمیکنه که زنش شده و دیگه تلاشی برای زندگیش نکرده

به نظرم الان افسردگی پس از زایمان داره و باید بره دکتر و مشاور

من برام زن صیغه کردنش مثل زن صیغه کردن مرد همسایه س همون قدر بی اهمیت

اسی واقعا بنطرم یکم شل کن منو شوهرم اختلاف سنیمون از شما بیشتره هیچ شادی تو زندگیمون نیست یه بچه ننه به تمام معنا و کلی هم دروغ بهم گفته از روز اول دروغ های مهم ها نه لحظه ای یعنی عملا با دروغ زندگیمو شروع کردم برعکس شما هیچ رابطه جنسی هم وجود نداره اصلا اینحوری بگم هیچی زندگیمون سرجاش نیست برعکس شما بچه هم ندارم که لااقل دلم بهش خوش باشه  والا جرات نمیکنم بگم کاش منو طلاق میداد چون چندین زندگی اینجوری دیدم بعد طلاق اوضاع خانمه بهتر نشده بدتر هم شده بعضی ها هم اوضاعشون بهتر شده ولی من میترسم از اونایی که اوضاعشون بهتر نشده منم دچار همون سرنوشت باشم به شوهرم بعضی روزا غر میزنم دعوا میکنم بابت بدی های  بهم کردن ولی هیچ وقت حاضر نیستم بگم یرو با کس دیگه ای و این حرفا چون میفهمم تهش اونی میبازه منم همین زندگی معمولی هم از دستم می‌ره شما که بچه داری باید ترست بیشتر باشه 

شوهرت چه بدی کرده که نمیتونی قبولش کنی حتما برو مشاور چون وقتی خانواده پرتنش و مشکل داری باشید قطعا بچه ات هم حس خوشبختی پیدا نمیکنه

مگه طلاق به همین راحتی استاتیر بچه داره فکر می‌کنی دیگران میان دلش برای بچه اش میسوزه یکی دو بار شلو ...

بچه توی زندگی پر آشوب له میشه ولی با یک طلاق بالغانه و مطمین بودن از داشتن هردو والد بهتر رشد روانی داره.  این نظر منه

نمیشه بابا چقد بگم نکن

من ولی نمیذاشتم

حتی زیر اجبار هم نرفتم

احساس می‌کنم کسر شاأن هست برام

چون واقعا وقتی لمسم می‌کرد، ااحساس میکردم بهم تجاوز شده

به خاطر روان خودت هم که شده، شب ها کنارش نخواب

نذار باهات ارتباط داشته باشه

مگه میتونه مجبورت کنه؟!

عزیزم حس میکنم از اینکه شوهرت خیلی دوست داره ازش بدت میاد چون حس آویزون بودن بهت داده درسته؟ولی خب ا ...

من زمانی که با کسی که دوستش داشتم دوست بودم از بس بهم ابراز علاقه میکرد ازش زده شدم بهش گفتم انقدر حرفای عاشقانه بهم نزن انقدر بهم زنگ نزن 

خیلی دلش شکست ولی نمیتونست محبت نکنه

بعد تر ها که از دستش دادم یادم به حرفایی که بهش زدم میوفتاد انگار قلبم رو با اسید اتیش میزدن از بس پشیمون و‌دلتنگ میشدم

کاش اسی هم به حرف کاربرا گوش کنه مشاوره بره تا به جایی نرسه شوهرش عاصی شه طلاقش بده

ضجر اصلیش اونجا شروع میشه 

اولا که نباید باهاش ازدواج میکردی وقتی دوسش نداشتی، حالا هم زندگیتو بکن خیلیا باعشق ازدواج کردن ولی ازهم متنفر شدن و جدا شدن تو این سایت پره از تاپیک خیانت و دست بزن و.... بشین باهاش حرف بزن درباره رابطه بگو نمیتونم کمترش کنه

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
نمیشه بابا چقد بگم نکن

اصلا تو دوران شیر دهی، رابطه عذاب اوره

مخصوصا اینکه تازه زایمان کردی و بدنت ترمیم نشده

خیلی نامردی هست که ازت هرروز رابطه بخواد

اصلا بخیه هات خوب شده؟

سزارین بودی یا طبیعی؟

حالا مادرشوهر من بود درجا میگفت بیا برات فلانیو پیدا کردم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اره اخلاقای خوب کاریه ب فکر راحتی منه جز در موارد محدود که ب فکر خودشه هر کاری میخواد بکنه اجازه میگ ...

۳۵سالشه شبیه به بابابزرگاست

عزیزم بیشتر از ۵۰ درصد جوونهای ۳۵ ساله تو این مملکت هنوز حتی ازدواج هم نکردن...

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...