2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 181751 بازدید | 2360 پست
منظورش کارهای نامتعارفه

یعنی چی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

و چه هماهنگیه جالبی بین پربازدید ها هست یکی گله کرده شوهرمو دوست ندارم یکی گفته شوهرم دوستم نداره واقعا دنیا عجیبه اینا همه درس هست برای ما واقعا دنیا مدرسه هست و ما دانش آموز

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا اینجا اینجوری میگن من حالم از مردای تو خیابون بهم میخوره ولی خیلی ازش ناراحتم سر حرف زدن ...

سر حرف زدنش با مامانش ناراحتی 

اما زن صیغه کنه ناراحت نمیشی ؟زن صیغه کنه به همه که بخاطر بی محلیت زن صیغه کرده اون موقع دیگه همه اطرافیانت میفهمن

عزیزم منم بارها به شوهرم گفتم طلاقم بده ولی هر سری تهدیدم میکنه با گرفتن بچه ها چیکار کنم مجبورم زند ...

عزیزم ازش شکایت کن. ببین عزیزم بچه ها اگه کوچیک باشن دادگاه میده به شما. و اگه بزرگ هم بشن خودشون باید انتخاب کنن پیش شما بمونن یا پیش پدر. فقط چون حضانتش با پدرشه، هزینه هاشون با پدرشونه. 

و اگه شوهرت آدم خوبی نباشه و نتونه بچه هارو نگهداری کنه، دادگاه صلاحیت نگهداری رو ازش می‌گیره و میده به شما.

هیچ کس مجبور به زندگی با کسی نیس ، شما باید حقوقت رو آگاه بشی بهش و زرنگ باشی و از چیزی نترسی. وقتی خدا رو داری ، با توکل به خدا برو دنبال آرامش. و نذار کسی ازت سواستفاده کنه

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

دوستش نداری شاید بچه دار نبودی طلاقم میگفتی الان بچه داری آینده بچه چی میشه باید متل شمع باشی بسوزیم تا بچه آن به روشناییش ادامه بدی والله همسایه ما جدا شد بچه اش ایست وقلبی کرد مرد یا به دختر بچه هست همه میگن بچه طلاق از سن کمش قرص میخوره الآنم بیمارستان بستری

عزیزم منم بارها به شوهرم گفتم طلاقم بده ولی هر سری تهدیدم میکنه با گرفتن بچه ها چیکار کنم مجبورم زند ...

بچه هارو تو کامنت قبل توضیح دادم.

و اینکه اگه واقعا طلاق میخوای نباید به شوهرت بگی طلاقت بده. باید وکیل بگیری و اقدام حقوقی و قانونی بکنی. تهدید هم مجازات داره و حضانت بچه ها فقط به این معنیه که هزینه شون میفته با پدرشون که این به نفع شماست. وگرنه بچه ها خودشون انتخاب میکنن پیش پدر باشن یا مادر ؛ و هرجا راحت تر باشن میرن. کسی نمیتونه مجبورشون کنه .

اسی خواهش میکنم یه مشاور خوب پیداکن و برو.

نذار زندگیت از دست بره حیفه

اون بیرون هیشکی منتظرت نیست تا با یه بچه بری بشی خانوم خونه اش.

الان متوجه نیستی ولی وافعا دیگه مثل سابق خونه مادرت هم نمیتونی حضور داشته باشی.

بیچاره شوهرت که باهات راه میاد پس توهم تلاش کن.

من فکرمیکنم یه مدت باید شوهرت بیخیالت بشه محلت نده تا به خودت بیای.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

نمی‌دونم چرا کار خدا اینجوری منو شوهرمو تقریبا همین تو شوهرتیم

من ۵سال دنبال یه محبت ریزم ازش 

ولی تو می‌کنه و ناراضی 

نمی‌دونم اینا چه حکمتیه

مام ازدواجمون کاملا اجباری بود

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
اجبار از سمت شما؟

جفتمون دقیقا اجباری بود همو نمی‌خواستم 

ولی من بعدا دوسش داشتم خییییلی سخته شوهرت درک میکنم ته نامردیه ک انقد به به آدم بی‌توجه بود

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دلم میخواد بیخیال باشه

همین حرفایی که اینجا زدی اونجا بزن بگو دوست ندارم به زور باهات ازدواج کردم فقط پسرمو دوست دارم به خاطر پسرم باهات زندگی می‌کنم قشنگ حالیش کن

❄☃️