2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 154236 بازدید | 2036 پست

شما افسردگی داری واین بعد زایمانت بیشتر شده،باید درمان بشی،بعد شما الان خیلی راحت به شوهرت میگی زن صیغه کن ولی یکبار تصور کن شوهرت اینکارو بکنه شما که الان میگی بره صیغه کنه اونموقع میفهمی چه اشتباهی کردی یه حس حسادت بهت دست میده وپشیمونی،پس این حرفو تکرار نکن،اگه یه زن دیگه رو کنار شوهرت ببینی اونموقع میفهمی که قدر زندگیتو ندونستی اونوقت دیگه دیره،پس خواهشا تغییر رویه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باحالی دیشب هم یه چی گفتی وسط گریه خندم گرفت

آره گفتم تغییر جنسیت بده مرد شو تا ولت کنه🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

که وظیفه ی زن هست و همسرت نیاز به توجه داره و بچه برای ادم نمیمونه و پسرم اذیته

کاملا حق باهمسرته مجبور نبودی باشخصی ازدواج کنی که دوسش نداری و اینکه بچه هم بیاری بچه هم نیستی ۲۴سالته یکم سرعقل بیادختر

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

جالبیش اینه خدا فقط واسه اینا میسازه اونایی که قدر شناسن همیشه قسمتشون 💩 هست

دقیقا 

خاهرشوهر من40سالشع پسر بزرگش 24سالشع شوهرش پولدار خوشتیپ خوش اخلاق و همه چی تموم

میگ من دیگ. نمیتونم با شوهرم بسازم😕طلاق گرفتع

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

خب دوسش نداره زوره؟وقتی یکیو دوس نداری نمیتونی ارتباط بگیری حالا یارو عاشقتم باشه بیشتر بدت میاد ازش ...

دختر هجده نوزده ساله کودک همسر نیست جانم،تازه تفاوت سنی آنچنان زیادی هم ندارن،به ازدواج زیر پانزده سال میگن کودک همسری اونم اگه طرف مقابل مثلا بالای بیست باشه،مثلا اگه دختر چهارده باشه و پسر شانزده دیگه کودک همسری حساب نمیشه چون جفتشون بچه هستند

ایشونم دقیقا خانواده شون محترم متشخص و پولدار

من میفهممت چی میگی، من از حرف زدنشم حالم بد میشد، بقل کردنشم چندش بود، منو یا عقب مونده ها مینداخت، ولیییی بزار بچت از آبو گل بیاد بیزون، اینجوری آواره میشی با یه بچه شیر خاره، بزار بره مهدکودک، تو هم برو سر کار بعد تصمیم بگیر، هنوز فعلا صبر کن

مشکل اینه کع زیاد از حد بهت محبت و توجه داشته تو طعم بی محلی و ندیده شدن رو نچشیدی 

دختر خوب لطفا به وضعیت روحی خودت رسیدگی کن برو پیش یه دکتر خوب تو چشمات بستی و موندی سر چن سال پیش که به اجبار زنش شدی چشمات بازکن 

منم حاضرم

پس عزیزم بشین زندگیتو کن 

میدونم شوهرت زیادی محبت مبکنه ادم گاهی کلافه میشه

اینکارو مبکنه ک علاقه تورو ب دست بیاره تو یکم بهش روی خوش نشون بدی بهتر میشه 

سعی کن جنبه مثبتشو ببینی

فکر کن با یکی ازدواج میکردی ک تو عاشقش بودی اما هر روز ازت ایراد میگرفت همش چشمش هرز میرفت خوب بود؟ 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

دختر هجده نوزده ساله کودک همسر نیست جانم،تازه تفاوت سنی آنچنان زیادی هم ندارن،به ازدواج زیر پانزده س ...

وقتی اومدن خواستگاری ۱۶ سالم بود

۱۷ سالم شد جواب  مثلا مثبت گرفتن