2777
2789
عنوان

ویدیو اموزشی

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 30 پست
خیلی محبت کردی عزیزم یه دنیا ممنون نمیدونی چقدر سردرگمی بده من در به در دنبال مشاور بودم کمکم کنه وا ...

دورت بگردم🌻🥹

همچنین 

ایشالا تاپیک موفقیتت رو ببینممم 

با ارزوی بهترینا💘

تایمشون خوبهرشته هایی مثه پزشکی امسال توی منطقه یک با رتبه ۴۵۰۰ تا ۵۵۰۰ تعهدی شهر های دور رو دادهما ...

ساکن خرمشهر هستم و میخوام مامایی ابادان یا اهواز قبول بشم چون رفتن به شهر دیکه خیلی واسم سخته ویجورایی خانوادم قبول نمیکنن و میگن پیشت نیستیم اتفاقیم بیوفته دسترسی نداریم بهت خودمم میترسم راستش و ادم درونگرایی هستم و تاحالا مستقل نبودم برای همین میخوام همین امسال قبول بشم و تموم بشه بره توی تاپیک های قبلیم هم گفتم سر درس خیلی استرس گرفتم وباعث بیمای های جسمی شد متاسفانه اما نمیخوام پا پس بکشم و امیدوارم قبول بشم وگرنه زندگیمو باختم مثل سلامتیم😔🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکن خرمشهر هستم و میخوام مامایی ابادان یا اهواز قبول بشم چون رفتن به شهر دیکه خیلی واسم سخته ویجورا ...

حتما میشی عزیزمممم

ایشالا حتما قبول میشی امسال🤍🥹

ببین چی حالتو خوب میکنه سعی کن تو سال کنکور تایم های استراحتت اون کارا رو انجام بدی ک استرست کمتر بشه 

مثلا موسیقی پیاده روی پادکست

حتما اگ استمرار داشته باشی و ماه های آخر بتونی ساعت مطالعت رو حفظ کنی میتونی نتیجه ای ک میخوای رو بگیری 

حتما میشی عزیزممممایشالا حتما قبول میشی امسال🤍🥹ببین چی حالتو خوب میکنه سعی کن تو سال کنکور تایم ها ...

فدات شم عزیزم انشاالله بتونم از پسش بربیام راستش رو بخوای خیلی فکر وخیال میکنم و این بدتر کارو خراب میکنه همش میترسم سر جلسه روشام جواب نده با اصلا نتونم چیزی حل کنم چون میبینم شرایط سخته خیلی ناامید میشم

ممنونم که خواهرانه راهنمایی میکنی❤️😘

فدات شم عزیزم انشاالله بتونم از پسش بربیام راستش رو بخوای خیلی فکر وخیال میکنم و این بدتر کارو خراب ...

نگران نباش

ازمون بده ک متوجه بشی تایم بندی و چ راه هایی بهتره و کدوم سوالا رو بزنی و نزنی دستت بیاد

میتونی هم ثبت نام کنی 

هم تمام آزمونا تو تلگرام گیر میاد خودتون تایم بگیرید اون مباحثی که رسیدید رو بزنید💕☺️

سلام عزیزم من کلاس آنلاین رو خیلی پیشنهاد نمیکنم و بیشتر با کلاسای حضوری اساتید خوب شهری ک توش هستید ...

منم ممنونم بابت راهنماییت 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

کسی بوده از ابان شروع کرده باشه؟ حقیقتا از مهر شروع کردم ولی بخاطر مشاور ....گند خورد به همچی الان د ...

من

بزار الان برات میگم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم پشت هستم

مهر و تقریبا از دست دادم 

الان جدی تر میخونم 

فراهانی دوره ساليانه اش، دهم و تموم کرده به جز مسائل محلول که میخواد با فصل 1 دوازدهم درسش بده

و الان فصل 1 دوازدهم داره درس میده 

مهر ی برنامه داد برای کسایی که عقب افتادن که چه جلساتی و ببینن و پیش نیاز هست برای 12 و بعدش برن 12 و ببینن 

کرمی هم دوره میخوام شروع مهر و شروع کنم دیدن

زیست فقط تست زیاد میطلبه

خودت میدونی ما تو هر درسی اگر صبح تا شب هم فیلم ببینیم اگر تست نزنیم، میشه آب در هاون کوبیدن

فیزیک هم دارم قضاتی میبنیم دوره امسالش

جلسات حرکت شروع از مهر و ساليانه اش یکی هست  اینو شنیدم 

مشاور گرفتی ؟

میخوای بگیری؟ من نمیتونم. بگیرم ولی چون ندارم میترسم 😂😐

اشکالی نداره 😂منم خیلیا رو میشناسم که اشتباه مشاور انتخاب کردناگ خودتون خودخوان هستید نیازی به مشاو ...

شما دانش آموز هستی؟ 

منم پشت هستممهر و تقریبا از دست دادم الان جدی تر میخونم فراهانی دوره ساليانه اش، دهم و تموم کرده به ...

خوشبختم عزیزم من شیمی دهم تا فصل ۲خوندم البته نصفش الان چطوری خودم برسونم به پایه ۱۲ وای خدا ، فکرکنم تا جلسه ۱۶یا۱۷ دیدم و کرمی هم بقول شما میحوام تازه شروع کنم ولی زیست کاموا گفتم ببینم بنظرشما خوبه؟ حقیقتش آکادمی زانکو برنامه شروع از ابان گذاشته اما خیلی سنگین وتوی ۲هفته باید ۱۰فصل خونده بشه برای رتبه های زیر ۱۰۰۰طراحی شده ودرواقع برنامه رتبه ۱کنکور هم همینشکل بوده میخوای بفرستم برات نگاهش کنی ببینی منطقی باهاش بخونیم؟ من میترسم واقعا

منم پشت هستممهر و تقریبا از دست دادم الان جدی تر میخونم فراهانی دوره ساليانه اش، دهم و تموم کرده به ...

مشکلم توی همین برنامه ریزی هست که چقدر  درهفته ویدیو ببینم که برسم تستم هم بزنم معمولا وقت کم میارم ومسدونم اشتباه

مشاور گرفتی ؟میخوای بگیری؟ من نمیتونم. بگیرم ولی چون ندارم میترسم 😂😐

نه والا مهر خیر سرم یدونه گرفتم گند زد به همجی منم وسط مهر دوباره درگیر اینستا شدم دنبال مشاور وخیلی بده ادم سردرگم میشه وهزینه ها بالاست واقعا توان پرداختشو ندارم زانکو بهترین موسسه هست اما شنیدم باخودش ۱۳۵میلیون با دستاراش ۱۰۰میلیون ازکجا بیارم اخه