2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195615 بازدید | 2360 پست

قسمتی از حرف های شما منطقیه و قسمتیش واقعا نادرسته مثلا بحث رابطه یه چیز دو طرفست باید تعداد و شکل و زمانش به خواست هر دو طرف باشه و هر کسی صرفا به خودش فکر نکنه ولی مثلا بقیه حرفایی که زدی شوهرم پیرمرده و میخواد مثل جوونا رفتار کنه یعنی چی همسرت هنوز خیلی خیلی جوونه الان میان سالی از ۵۰ به بعد شروع میشه بعدشم الان همه مردها اختلاف سنی رو تا حدی میپسندن مثلا شما اگر مجرد باشی یه شخص ۲۵ ساله سراغ شما نمیاد سراغ یه دختر ۱۸ ساله میره برای شما مثلا یه شخص ۳۰ ساله میاد که کلا به خاطر ۵ سال این همه خودتو اذیت میکنی الان زن و مرد های ۴۰ به بالا میان برنامه های دوست پسر و دوست دختر یابی با هزار عمل زیبایی که زن و مرد انجام دادن بعد شما میگی همسرت پیره تیپ جوون میزنه از این پسرایی که خشتکشون آویزونه و گل میکشن و سوسولی حرف میزنن و تو دهنشون فقط فحش ناموسه که بیرون میبینم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمتی از حرف های شما منطقیه و قسمتیش واقعا نادرسته مثلا بحث رابطه یه چیز دو طرفست باید تعداد و شکل و ...

همه حرفاش بهانه اس دلیل اصلی اینه که دوسش نداره ازدواج اجباری بوده الان متنفر شده وگرنه اگه علاقه وجود داشت هیچکدوم از اینا رو نمیگفت

من نخوندم والا. چند صفحه گذشت سربسته و قطرهچکونی میگه نه کامل و شمرده

چون اولش از ظاهر مرده ایراد گرفت بعد دیده همه توپیدن بهش اومد بقیه چیزها رو گفت.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

خانما مقصر که اسی نیس مقصر اصلی خانوادش هست که به زور شوهرش دادن شما خودتونو اگه به زور به کسی که دوسش ندارید شوهر بدن آیا راضی به رابطه باهاش میشید دوست داشتن که زوری نیس اسی رو درک کنید چرا هی بهش میگید خوشی زده زیر دلت بابا بیچاره حق داره باید خانوادش جوابگو باشن 

من تو این سایت هیچی رو باور نمی کنم.

درست فکر میکنی. اکثر اوقات سرکاریم‌.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم من تجربه خودمو بگممن به خواب شبم خیلی خیلی حساسم. اصلا حوصله شب بیداری بچه ندارم بداخلاق میشم، ...

عزیزم همین کارو میکنم سیر سیر می‌شه ماشالا شکمو هر چی میخوره بعدش شیر مادر هم باید بخوره مشکلم اینه شیر زیاد میخوره 

بعدم شوهرم تلویزیون نگاه میکنه با کوچکترین صدا بیدار میشه هر چی میگم گوش نمیده دردم یکی دو تا نیست که 😔😔😔جدا هم اصلا نمی‌خوابه پسرم سریع چشاشو باز میکنه میبینه نیستم گریه شدید میکنه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
بله

وقتی که به دلت نشسته قطعا رابطه جنسی باهاش سخته من بهت حق میدم اگه طرفو دوس نداشته باشی کارای محبت آمیزشم چندش میشه برات

امااات باید جلوی خانوادت وایمیسادی چون از ی طرفت همسرت هم گناه داره