2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 153181 بازدید | 2026 پست
ایتا هم دارم

عزیزم خواستم لینک بزارم نمیشه میگه شما مجوز درج لینک ندارین 

همین تاپیک اینجا تگت میکنم فقط حتما انجام بدیا کاراش هم اسونه یه سری خوراکی های سرد نخور بجاش گرمی بخور و ....کاراهایی ک توضیح داده 

بخاطر بچت هم که شده باید تغییر کنی اون یه مامان شاد میخواد 😍⁦👌🏻⁩ان شاءالله که خوشبخت بشی⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مقطعی سال اول ازدواجم نیست که من با همش کنار اومدم فقط حرفای مادرشوهرم تو دهنی بود امروز

درسته که ۶ ساله ازدواج کردی اما هنوز خیلی خیلی جوونی 

تازه ۲۴ سالته 

آدم از ۲۴ تا ۴۰ اونقدررررر بزرگ میشه و تغییر میکنه که خودش هم باورش نمیشه 

به عشق مردن زندگی میکنم

وقتی اومدن خواستگاری ۱۶ سالم بود۱۷ سالم شد جواب مثلا مثبت گرفتن

منم 16 ازدواج کردم 

البته ی بار 13 سالگی بابام ب اجبار منو داد پسر عموم ک. خودکشی کردم و. جدا شدم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

میگی تا حالا درست نگاهش نکردم،یکبار سعی کن از روی محبت بدون اینکه خودش متوجه بشه بشین نگاش کن،شاید یواش یواش مهرش به دلت نشست،خودت میگی خیلیی محبت میکنه بهت مرد خوبیه که باهات مدارا میکنه وهیچوقت بهت خیانت نکرده ،بیا شما تلاش کن بهش محبت کنی شاید معجزه ای شد وباوجود بچه زندگی شیرینیو درکنارهمسرت داشته باشی،شما فقط فکر وتمرکزتو گذاشتی روی اینکه دوسش نداری،یکباربخاطر محبتاش بهش توجه کن

منم دنبال عشق نیستم دیگه دلم رهایی میخواد

کاش شوهرت مثل شوهرم بوداونوقت قدرشوهرتومیدونستی جوری عصبانی وزودجوشه که هرکی میبینه میگه خدا به دادت برسه ولی بخاطربچه هام تحملش میکنم میگم دلش پاکه به خودم خیلی فشارمیاد بنظرم کارت خیلی اشتباهه

وقتی اومدن خواستگاری ۱۶ سالم بود۱۷ سالم شد جواب مثلا مثبت گرفتن

وای چرا یکی هم سن خودش نگرفت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بارها بهش گفتم ی بار اومد خواست بزنم بخاطر همین حرف

الان اینجوری میگی...

اگه جلوت با ی خانم دیگه عاشقانه صحبت کنه. بهت محل نذاره. خرج نکنه و تورو نادیده بگیره،اون وقت قدرشو میدونی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))