2777
2789
عنوان

ویدیو اموزشی

171 بازدید | 44 پست

دوره شروع از مهر کرمی بهتره یا فینیتو؟ پشت کنکوریم و پایه ضعیف الان میخوام شروع کنم و حس میکنم دیرشده ونمیرسم ، برای زیست دوره کاموا ۱۴۰۳رومیخوام ببینم و شیمی فراهانی سالیانه ولی فکرکنم نمیرسم نمیدونم چیکارکنم چطوری برنامه بچینم 

سلام عزیزم 

من کلاس آنلاین رو خیلی پیشنهاد نمیکنم 

و بیشتر با کلاسای حضوری اساتید خوب شهری ک توش هستید موافقم

ولی ممکنه نباشه و …

ترجیحا توی زیست از فیلمای فرهمند نیا یا حسین زاده استفاده کنید ترجیح خودم حسین زاده هست

توی شیمی به نظرم از درسنامه خیلی سبز استفاده کنید و تستاشو بزنید

اینجوری خیلی هم وقتاون برای فیلم دیدن نمیره و درسنامه به شدت کاملی داره من یکی از دوستام با همین روش شیمی رو ۶۰ زد پشت کنکوری هم بودن 

اگه دیدید مبحثی مشکل دارید ویدیو فراهانی همین امسال یا دو سال پیش نهایتا ببینید از طرح درس استفاده کنید تا ویدیوی همون مبحث رو پیدا کنید میتونید هم اگ خیلی تاکید رو فیلم دیدن دارید از نکته و تست فراهانی شروع از دی سال پیش استفاده کنید توش کامل درسنامه میگ و آزمون و حل تست داره عملا سالیانه دور تند هست

برای فیزیک قضاتی رو به شدت پیشنهاد می‌کنم 

یکی از دوستام حاتم خانی میبینه و راضیه 

میتونید از دور تند قضاتی امسال یا سال پیش استفاده کنید 

البته به نظرم سالیانه هم میتونید شروع کنید چون شروع از مهرشون فق کار و انرژی و حرکت رو گفتن با نصف گرما احتمالا از این هفته دینامیک رو شروع میکنن شما هر وقت تموم شد ویدیو هاتون اون دو فصل رو جبران کنید

برای ریاضی هم معین کرمی عالیه شروع از مهر رو برید

وقتتون هم برای قبولی کاملا خوبه اصلا استرس نداشته باشید

قطعا میتونید موفق بشید 💘 پر قدرت برو جلو 

ترجیحا آزمون قلمچی یا گزینه دو یا خیلی سبز رو ثبت نام کنید هر سری یه سری ) بودجه رو برسید نیاز نیس همش رو برسونید

شما یه ماه توی دی فرصت دارید چون نهایی هست و پشت کنکوری هستید آزمون ها یه ماه تعطیله 

از طرفی هم از تقریبا اسفند به بعد آزمون های مروری قلمچی هست ک میتونید فصلا رو تقسیم کنید یه سریال رو اونموقع آزمونش رو بدید ک اذیت نشید

ازمون خیلی موثره بهتون هم انگیزه پیشرفت کردن رو میده هم با طراح سؤالای مختلف آشنا میشید و میفهمید چقد از یه مبحث رو بلدید و مهارت آزمون زدن پیدا میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم ازاینکه وقت با ارزشت رو صرف کردی توی شهر کوجیکی زندگی میکنم و کلاس حضوری خوبی نداره چون پایم ضعیف بدون فیلم نمیتونم واقعا ، فقط جسارتا قضاتی خیلی سطحش بالا نیست؟واینکه برای زیست بنظرتون حنیف عظیمی خوب نیست؟ دوره کامواش  که مربوط به سال قبل کلا ۲۰جلسه ۶ساعت هست گفتم سریع تموم بشه 

ممنونم عزیزم ازاینکه وقت با ارزشت رو صرف کردی توی شهر کوجیکی زندگی میکنم و کلاس حضوری خوبی نداره چون ...

💕اها خب از آنلاینا استفاده کنید

اگه پایه ی فیزیکتون صفر باشه کامل قضاتی درس میده و میفهمید قطعا 

اما اگه پایه ریاضی‌تون در حد فاکتور گیری و رادیکال و توان منفی گرفتن و اینا هم باشه کاملا خوبه و میتونید باهاش بفهمید

البته بازم اینا پیشنهاده شاید نتونستید باهاشون ارتباط بگیرید به نظرم یه جلسه سال پیش تو یک مبحث مشترک از حاتم خانی یا قضاتی ببینید هر کدوم ک باهاش تونستید ارتباط بگیرید رو ببرید جلو

حنیف عظیمی خوبه ولی خب یکم حاشیه داره کلاساش اگه میدونید واسه اینم همین کارو کنید یه جلسه از حسین زاده و حنیف و فرهمند نیا ببینید مثلا توی فصل گوارش هر کدوم ک حس میکردید بهتر باهاش میفهمید همونو انتخاب کنید 

البته اگه پایه زیست متوسطی دارید میتونید اول از خیلی سبز جامع و بعد منبع دوم ایکیو رو بزنید و خیلی وقت صرف ویدیو دیدن نکنید به جز فصفایی ک نیاز دارید ویدیو ببینید

خیلی نمیخواد سریع تموم کنید چون باید همزمان با دیدن فیلم یه فصل تستای اون فصل رو هم بزنید اگ تایمتون محدوده فقط ایکیو رو بزنید 

تقیربا هر هفته بتونید یه فصل و نصف رو ببرید جلو عالیه 

از پایه دهم شروع کنید هر هفته مثلا یه فصل دهم و یه مقداری از ۱ فصل دوازدهم رو ببرید جلو

واقعا ناراحتم از اینکه مشاورم مناسب من نبود و ۲هفته از دست رفت چون دوباره مجبور شدم بگردم دنبال مشاو ...

اشکالی نداره 😂منم خیلیا رو میشناسم که اشتباه مشاور انتخاب کردن

اگ خودتون خودخوان هستید نیازی به مشاور خیلی ندارید 

البته مسئله روحی روانی هم خیلی مهمه

و از لحاظ برنامه هم بودجه بندی آزمون ها خیلی خوبن تقسیمش کنید تو فورجه آزمون و باهاش برید جلو 

واقعا ممنونم گلم خیلی لطف کردی چشم حتما ، وقتم که محدود هست چون دقیقا ۱ ماه ازدست دادم ولی امتحانی از ایکیو تست زدم دیدم سخته و خیلی نکته هاش نمیدونم برگشتم به همون خیلی سبزواینکه هر هفته برای درسای تخصصی ۲جلسه کافیه؟ شرمنده اذیتتون کردم

واقعا ممنونم گلم خیلی لطف کردی چشم حتما ، وقتم که محدود هست چون دقیقا ۱ ماه ازدست دادم ولی امتحانی ا ...

ن عزیزم اصلا اذیت نشدم این چ حرفیه 💕🥹

اشکالی نداره اصلا اکثر پشت کنکوریا از الان شروع میکنن و معمولا یه ماه طول میکشه تا بتونن کم کم استمرار داشته باشن و با کیفیت درس بخونن

واقعا تایمتون برای نتیجه گرفتن خیلی خوبه به شرطی که ازش خوب استفاده کنید 

همون خیلی سبز خوبه کامل بزنیدش تستای غلط و نزده و اونایی ک درست میزنید و خیلی خفن هستن رو هایلایت کنید وقتی کامل زدید یه فصل رو یا کل کتاب رو دوره دوم تستا رو بزنید

بعدا تو تایم اضافه‌تون اگ ک تونستید کل تستای ایکیو جز ایکیو پلاس ها و آزمون هاشو بزنید یا اگ تایمتون کم بود

یکی در میون مضرب سه بزنید که دیگ برید سراغ جمع بندی

بستگی به فصل داره 

ببنید اون فصلی ک میخواید باهاش شروع کنید چن تا ویدیو داره تقسیمش کنید 

یه نمودار کلی از ماه های باقی مانده کنکورتون بکشید که نهایتا تا اسفند یا عید بتونید یه دور رو زده باشید 

مشخص کنید تو هر هفته چ جوری باید فصل ها رو جلو ببرید تو هر درسی ک تا اسقند تموم شه

برای زیست ک گفتم از دهم شروع کنید و باهاش یکم از دوازدهم رو هر هفته ببرید جلو هر وقت هم تموم شد فصلای یازدهم و من پیشنهادم اینه گیاهی ها رو با هم بزارید با یازدهم ببندید

برای شیمی هم پایه مهمه چون استوکیومتری و فصل یک دهم معمولا ترکیب میشه با همه ی فصلا پس اینو هم دهم و یه مقداری از دوازدهم رو هر هفته سعی کنید تموم کنید

واسه فیزیک و ریاضی هم با کلاس ها پیش برید وقتی تموم شد ( معمولا تو بهمن تموم هستن ) باقی مانده اسفند و عید و اگه کشید به فرودین هم اشکالی نداره تمومش کنید )

این البته یه چیز حدودی هست حالا یهو ممکنه نرسید بعضی هفته ها اینجوری برید جلو اصلا اشکالی نداره ولی حتما حتم تو نموداری ک از تموم شدن فصلا تا آخر اسفند واسه خودتون مینویسید قرار بدید اون نرسیده ها تو تا حساب شده برید جلو و یه وقت از دستتون چیزی در نره 

نهایی رو هم از هفته دیگه شروع کنید حتما ک به مشکل نخورید ( اشکالی نداره نهایی تو فرودین یا اول اردیبهشت هم تموم شه فقط یه ماهی تایم داشته باشید ک قبل از شروع نهایی مرور کنید )

عزیزم تو فکرتو بزار برا کنکور ۴۰۶امسال بخون سال دیگه هم بخون یه رتبه خوب دربیار مجبور نیستی همین امس ...

تایمشون خوبه

رشته هایی مثه پزشکی امسال توی منطقه یک با رتبه ۴۵۰۰ تا ۵۵۰۰ تعهدی شهر های دور رو داده

ما نمونه داشتیم توی منطقه دو با رتبه ۸۰۰۰ تعهدی آبادان قبول شده

و من دوستان زیادی رو میشناسم ک با پایه ضعیف مثلا لطف ده درصد پنج درصد تو کنکور سال قبل زده اما با ۶ تا ۸ ماه درست درس خوندن تونسته به رتبه ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ برسن

تلاششون رو واسه امسال کنن اگ نشد چیزیو از دست ندادن واسه کنکور ۴۰۶

عزیزم تو فکرتو بزار برا کنکور ۴۰۶امسال بخون سال دیگه هم بخون یه رتبه خوب دربیار مجبور نیستی همین امس ...

نه گلم دوستش دارم واینکه من الان پشت کنکوریم دیگه نمیتونم یکسال دیگه هم بمونم تازه سال بعد تاثیر معدل بدترهم میشه اگر قوانین کنکور مثل ۲سال قبل بود بازم میموندم پشت ولی هرسال داره تاثیر معدل بیشتر میشه شانس من واقعا

ن عزیزم اصلا اذیت نشدم این چ حرفیه 💕🥹اشکالی نداره اصلا اکثر پشت کنکوریا از الان شروع میکنن و معمول ...

خیلی محبت کردی عزیزم یه دنیا ممنون نمیدونی چقدر سردرگمی بده من در به در دنبال مشاور بودم کمکم کنه واقعا هیچکی اونجوری که باید توضیح نمیده

موفق باشی و بدرخشی همیشه گلم❤️بهترین ها نصیبت