2777
2789
عنوان

عقد ساده یا مجلل🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 75 پست
خب شما راجب عروسي به طور محكم بگو من عروسي اينجوري ميخوامحتي زمان عم حدودي مشخص كن مثلا ١ سال ديگه.ا ...

اونا که هم دستشون به دهنشون میرسه هم دوس دارن زودتر عروسی کنیم خودم دارم عقب میندازم هم خرید جهیزیه هس هم چیزای دیگه و اینکه خونه نامزدم هم داره تموم میشه تقریبا 

پسره هم توان عروسی داره بیشتر خرج عروسی رو خودش میده پدر مادرش شاید یکم کمکش کنن فقط 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

شام هم باید شما بدید اگر میتونی مهمونی بگیر تو تالار

اره دیگه شام و کلا پذیرایی همشبه ما هست 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط خودت داره من عقد مجلل گرفتم خانواده ام گرفتن یعنی الان بعد عید برج 2.3 عروسی میگیرم م ...

خب شرایط خودم در حد عقد مجلل نمیرسه حوصله اش هم ندارم انگار دوبار عروسی گرفتن میشه به من باشه فقط محضر و تمام ولی بخاطر بقیه میخام ی مراسمی هم تو باغ بگیرم 

میتونی مهمون ها را دعوت کنی پارک به صرف عصرانه،چنتا بربری و پنیر خامه ای بگیر یه چنتا هم آب معدنی

این دیگه خدایی توهین به حساب میارن یا نباید گرفت یا باید شام داد تو پارک کن نمیشه اخه 

یعنی مفصل و تو باغ و لاکچری

چقد هزینه کنی؟ 

عقد و عروسی باهم

بعد هزینه ش نصف نصف

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

این دیگه خدایی توهین به حساب میارن یا نباید گرفت یا باید شام داد تو پارک کن نمیشه اخه

مگه اینکه تو کارت دعوت بنویسی در صورت تمایل به خوردن شام میتوانید با پرداخت هزینه از رستوران سفارش دهید

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

خب شرایط خودم در حد عقد مجلل نمیرسه حوصله اش هم ندارم انگار دوبار عروسی گرفتن میشه به من باشه فقط مح ...

ببین اون شب مال تو بخاطر بقیه نه هر کاری که خودت دوست داری و باب دل خودت انجام بده من شخصا جشن واسم مهمه همسرم  پسر عمه و عمو کلا دعوت نکرد گفت می‌دونم دعوت کنم کیفیت جشن  میارن پایین بعدا که گله کرده بودن که چرا ما دعوت نکردین و...همسرم گفت مهم نیست مهم اینکه اون شب به ما واقعا خوش گذشت 100 نفر هم بیشتر دعوتی نداشتم ولی 100 تا همه آدم درست حسابی و پایه و کسایی که واقعا دوست داشتم اون شب کنارم باشن شما هر کاری که دل خودت هست انجام بده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مگه اینکه تو کارت دعوت بنویسی در صورت تمایل به خوردن شام میتوانید با پرداخت هزینه از رستوران سفارش د ...

فقط خدا می‌دونه تو چقدر بی ادبی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

متوجه نشدی داره مسخرت میکنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁