2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206398 بازدید | 2360 پست
نمیدونم چرا اینجا اینجوری میگن من حالم از مردای تو خیابون بهم میخوره ولی خیلی ازش ناراحتم سر حرف زدن ...

وقتی راهی ندیده بنده خدا برای باز شدن درهای دلت به سمتش از مادرش کمک خواسته این کاملا طبیعیه 

تو که بهش راه نمیدی پس از کی کمک بخواد ؟ از زن همسایه ؟ از یه غریبه؟

مادرها کارشون نصیحت و کمک به فرزندانشون هست هم مادر شما و هم مادر خودش 

خوبه بهش نگفته طلاقش بده بیا برات یه زن خوشگلتر میگیرم 

اومده از در مادری نصیحت کرده برای ادامه زندگی و شادی زندگیتون 

عزیزم اگه شوهرت و دوست نداشتی نباید بچه دار میشدی، بعدم باید ازش طلاق میگرفتی. حالا که اینکارو نکردی، موندی تو زندگیش بچه ام آوردی، نمیتونی بگی ازش بدم میاد، نمیخوامش، میخوام فقط با پسرم سرگرم باشم و این حرفا...مگه مهدکودکه؟؟؟ صحبت یه عمر زندگیه.

این حق شوهرته که تکلیفش و با تو و زندگیش بدونه. شاید نمیدونم جایی برای رفتن نداشتی که طلاق نگرفتی، شاید حامی نداشتی، از نظر مالی درتوانت نبوده جداشی، ولی دلیلش هرچی که بوده حق نداشتی فقط منافع خودت و درنظر بگیری.  بمونی تو خونه زندگیش ولی بهش محل ندی. اگه برعکس بود الان هممون سینه سپر میکردیم که برو مهرت و بذار اجرا، پدرش و دربیار و فلان کن. یه لحظه جای خودت و همسرت و عوض کن، ببین چه حالی میشی

یه مشاور برو و بخاطر پسرتم که شده تلاش کن زندگیت و زیبا کنی. موفق باشی🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

کاش شوهر منم شبیه بابابزرگا بود اما مثل شوهر تو حواسش بهم بود و البته خیانت نمیکرد!!  ببین یه روزی به طرز فجیعی پشیمون میشی سخت و سست روزگار رو تو هنوز نچشیدی ببینی چه ها دور و اطرافت میگذره

دقیقا ثانیه ب ثانیه حضورشو عذاب میکشم هر وقت بهم نزدیکه بیشتر

دوست داشتن کار دله متأسفانه 

مخصوصا برای زن هایی مثل من که احساس شون بر منطق شون  غلبه داره

ممکنه ،همسرت بهترین پسر یا برادر یا شوهر برا زن دیگه باشه

اما حتما،بهترین شوهر برای شما نیست

اینطوری زندگی کردن خیلی سخته، مثل مرگ تدریجی هست

کاش قضاوتم نکنی من هرگز نه ب کسی دیگه فکر میکنم نه فکر خواهم کرد تنها ادم جهان من پسرمه جز اون هیچکس ...

من نمیگم داری خیانت میکنی  

میگم شوهرتو نمیخوای چون دوست داشتی کسی بیاد ک امروزی باشه 

ن صرفا فلانی ن 

تو چطور انقد پسرت رو‌دوست داری حاضر نیستی زندگی رو براش گلستون کنی

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
بیا بغلم عزیزم🥲

ببین عزیزم میگم بدونی. دست بزن، بددهن  ،بد قیافه ،بی پول ، وحشیی، بچه نه نه ، بشدت توی خونه به من مرد سالار ، دیگه چی بگم قدرشو بدون اذیتش نکن گناه داره شوهرم میزد تن و بدنم سیاه و کبود بود میگفت چرا بهم محل نمیزاری رابطه  هم به اجبار من اصلا جرات میکردم بگم نه

واقعا ناراحت نمیشی؟؟؟ینی بهش گفتی برو با یکی دیگه

الان میگه ناراحت نیستم به خدا عین روز روشنه خدایی نکرده بره اولین نفری که دق می‌کنه خود همین اسی هست ولی دیگه اون موقع خیلی دیره که شوهرش محبت رو جای دیگه و از زن دیگه بچشه

نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

افسردگی گرفتی منم سر بچه دومم همین طور شدم الان از شوهرم بدم میاد زیاد، بهش علاقه ندارم دلسرد شدم ازش همیشه هم بهش میگم میرم طلاقم بده و فلان ولی میگه من تو رو می‌خوام هیچکس مثل تو برام نمیشه ، البته خیانتش هم بی‌تاثیر تو زندگی نبوده 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی