2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 187306 بازدید | 2360 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا امشب امتحان کن ی لبخند بهش بزن اگه از محبت زیادیش بدت میاد بهش بگو من خیلی محبت کلامی دوست ندارم ...

نمیدونم چرا اینجا اینجوری میگن 

من حالم از مردای تو خیابون بهم میخوره 

ولی خیلی ازش ناراحتم سر حرف زدنش با مامانش

۵ تا صفحه فقط خوندم چقدر لوسی اه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره اینا اقتضای سنش هست متاسفانه بعد سی سالگی کم کم متوجه میشع امیدوارم که زندگیش رو تا اونموقع حفظ ...

منم بچه بودم ازدواج کردم 

واقعا الان و اون موقع رو نمیشه اصلا باهم مقایسه کرد 

چ حرفا و رفتارای بچه گانه ای انجام میدادم 

وااای 

اینم احتمالا رمان زیاد خونده 

الان دنبال ی پسر تیپ امروزیه بیاد نجاتش بده

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
دوست ندارم بهش نزدیک بشم

اگر اینجور بود که الان بچه نداشتید ۶ سال باهم نبودید 

شما اول خوب بودید احتمالا کم کم به مرور سرد شدید و افسرده 

وقتی میگی حتی بیرون هم دوست نداری بری و لباسم دوست نداری بخری افسرده ای عزیزم 

و طبیعی هست همه آدم‌ها در مراحل مختلفی از زندگیشون ممکنه یک یا دوبار و یا بیشتر افسرده شده باشن ولی باید باهاش مبارزه کنی ممکنه از این باشه حس میکنی نتونستی هیچ انتخابی داشته باشی و تصمیم بگیری این آخریشم بچه 

بعد از زایمانت به نظرت این دوری از همه شادیها و همسرت  بیشتر نشده ؟ 

اینا همش زنگ خطره 

تا دیر نشده خودتو و زندگیتو نجات بده تلاش کن با نشستن و گفتن خوشم نمیاد ازش و فلان هیچ چیز درست نمیشه باید مشاوره بشی نصیحت خانواده به تنهایی فایده نداره فقط ممکنه تلنگری برات باشه 

یه نگاه به زندگیهای پر از مشکلات مردم بکنی میفهمی شوهرت بهترینه برات 

ایجا تو نی نی سایت پر از بدبختی مردمه یکی مریضه یکی عزیز از دست داده یکی روزهای آخر عمرشه یکی شوهرش مرده یکی شوهرش خیانت کرده یکی از شوهر وحشی خیانت کار هر روز کتک میخوره و بی پناه هست  یکی مال باخته و فراریه یکی بچش نمیشه  آیا درس نگرفتی 

به یه پستی که برات گزاشتم خوب فکر کن عزیزم 

خدا کمکتون کنه به زندگی شاد برگردید 

منم بچه بودم ازدواج کردم واقعا الان و اون موقع رو نمیشه اصلا باهم مقایسه کرد چ حرفا و رفتارای بچه گا ...

کاش قضاوتم نکنی 

من هرگز نه ب کسی دیگه فکر میکنم نه فکر خواهم کرد 

تنها ادم جهان من پسرمه 

جز اون هیچکس و ندارم

اگه از اول  باهات خشک رفتار میکرد خرجی نمی‌داد دست به زدن داشت ناراحت نشی اینو میگم آدم حسابت نمی‌کرد اونوقت یه لبخند گوشه لبش برات میشد یه دنیا ذوق مرگ می‌شدی .نکن اینکار رو نکن 

نمیدونم چرا اینجا اینجوری میگن من حالم از مردای تو خیابون بهم میخوره ولی خیلی ازش ناراحتم سر حرف زدن ...

خب چه انتظاری داری وقتی واقعا با بی مهریت اذیتش میکنی ، بقران قسم فردای پاتختیم شوهرم چمدونم انداخت گفت گمشو خونه بابات فکر کردی چرا گرفتمت همین قدر کثافت خونه مادرشوهر توی یه اتاق زندگی میکردم نصف شبی رفت مامانشو اورد که بهم نمیده کثافت نمیفهمید که درد دارم