2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
بچه اگر مامان باباش رابطه نداشته باشن چه تاثیری روش داره متنفرم از تک تک اخلاقاش رفته پیش مامانش شرو ...

این رابطه نداشتن کم کم میشه طلاق عاطفی و یا شایدم خیانت پدرش اینده اون بچه تو اون زندگی خلاصه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مقطعی سال اول ازدواجم نیست که من با همش کنار اومدم فقط حرفای مادرشوهرم تو دهنی بود امروز

من ۷ سال تمام تو ی مقطع گوه گیر کردم ک تمایلی ندارم راجبش صحبت کنم و بعد اون مقطع تازه چشمام ب حقیقت باز شد ولی خب دیر بود...

مقطع میتونه ۱۰ سال باشه میتونه بعد ۳۰ سالگی باشه حتی

چی بگم

اون بنده خدام هرچ سعیشو کرده درست نشده فکر کرده ازین راه جواب میده ولی خب قبول کن تو با اکراه باهاش رابطه داری پس حس ی رابطه با نهایت تمایل و حال خوب بهش دست نمیده فقط نیاز جنسیش برطرف میشه ولی نه روانی همین میشه ک مرتبا میخاد تو این سیکل معیوب گیر کرده 

اگ لطف کنی ب خودت اول بعد ب پسرت بری مشاوره ی عمر دعای پسرت پشتته 

تو ک دستت بازه راحت میتونی بری جلسات مشاوره شوهرتم نهایتا ببر 

خواهشا منطقی فکر کن

عزیزم اینجا فقط نمک رو زخمت میپاشن میان میگن واااا خب زنشی باید بهش سرویس بدی وقتی از کسی خوشت نیاد ...

دقیقا 

ثانیه ب ثانیه حضورشو عذاب میکشم 

هر وقت بهم نزدیکه بیشتر

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

عزیزم اینجا فقط نمک رو زخمت میپاشن میان میگن واااا خب زنشی باید بهش سرویس بدی وقتی از کسی خوشت نیاد ...

ميكه از روز عقد خوشش نميومده خب زنش نميشده خانواده حتي اكه اجبار هم كردن ميكفت نه يه مدت بحث داشتن بعد تموم ميشد ديكه نميكشتنش كه اصلا توجيه خوبي واسه بدبخت كردن ديكري نيست به اين فكر كن ازدواج كني بعد شوهرت بكه از روز اول نميخواستمت نميكي جرا اومدي سمت من؟ اونم ميتونه بكه نميخواستي زنم نميشدي حتي اكه اصرار هم كرده باشه ميتونست زنش نشه

خانواده ی خیلی محترمی هستنمنتظرم بیاد خونه فقط

خب آفرین عالیه

میدونی خانواده شوهر چقدر مهمه؟ دیدی تو همین سایت چ زنهایی ک از خواهرشوهر و مادرشوهر کتک نخوردن دختر تو خیلی خوشبختی ک همچین خانواده شوهری داری

و نکته دوم اینکه شوهرت باز بخاطر نداشته رابطه نرفته خیانت کنه رفته برادرش گفته اینم خوشبختی دوست

بنظرم داری در مورد همسرت ناعادلانه تصمیم میگیری

میفهمم بعد زایمان افسرده شدی طبعتم سرد شده، ولی گرمیجات بخور ب نکات خوب همسرت فکرکن بهش متمایل میشی

اون اگه بره بیرون دنبال زن ، بیچارگیش برای توعه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بچه اگر مامان باباش رابطه نداشته باشن چه تاثیری روش داره متنفرم از تک تک اخلاقاش رفته پیش مامانش شرو ...

این مرد داره تلاش میکنه زندگیش نپاشه بجای خیانت رفته به مادرش گفته شاید به حرف اون زندگیش درست شد شاید اخرین تلاشش بوده 

خب شما باید از خانوادت شاکی باشی تا همسرت در حالیکه به اونا سر میزنی ولی اینو محل نمیذاری!

بعدشم فکر نکن زندگی همه بر وفق مرادشونه خیلیا تو زندگیشون مشکل دارن و خودشون دارن زندگیشونو میسازن

من ۷ سال تمام تو ی مقطع گوه گیر کردم ک تمایلی ندارم راجبش صحبت کنم و بعد اون مقطع تازه چشمام ب حقیقت ...

دوست ندارم بهم نزدیک بشه 

با مشاور نزدیک میشه؟

کاش مشاوری بود میگفت چجوری تحملش کنم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره