2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141117 بازدید | 1764 پست
من کارهاشو ک دیدم عاشقش شدم برام گل میگرفت بهم هدیه میداد میومد خونه از سر کار بغلم میکرد بوسم میکرد ...

یاشکست عشقی خورده قبلا وتوروبا طرف مقایسه میکنه یافانتزی داره وتو متفاوتی با فانتزیش راجع به فانتزیش کاش میشدخبردارمیشدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدی اینجا به اینه که نمی دونیم طرف چیه و کیه واقعا حالا مالی هم هست هی میگه دوست دارم ندارم ؟!!! یه ...

من عاشق ظاهرش نشدم ک عاشق باطنش مهربونیاش اخلاقش شدم😔

ظاهرشم خوبه اونقدرررر خوشگل اینا نیست ولی خب میتونم بگم بین مردا از معمولی هم بیشتره 

برا من ک دوسش دارم ی تار موشو حاضر نیستم ب کل دنیا بدم

یاشکست عشقی خورده قبلا وتوروبا طرف مقایسه میکنه یافانتزی داره وتو متفاوتی با فانتزیش راجع به فانتزیش ...

میگه اون حرفه ای ک باید از تو توی دلم بیاد نیومده میگه اونقدر بی تابت نیستم ک دلم برات تنگ بشه میخواد اینجوری باشه

میگه اون حرفه ای ک باید از تو توی دلم بیاد نیومده میگه اونقدر بی تابت نیستم ک دلم برات تنگ بشه میخوا ...

ببخشید ولی زر میزنه باور نکن بی تفاوت ی مدت کنارش زندگی کن اگ ب زورم خاست پرتت کنه بیرون ب پلیس زنگ بزن صورت جلسه کن در هرصورت اگ دوستت نداش این همه کار برات انجام نمیداد 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
هیچ وقت متوجه نشدی چه جوردخترایی توجهشو جلب میکنن؟

نه والا نمیدونم 

اون ب من می‌گفت بجز تو هیچکیو نمیبینم 

یادمه بعد شب عروسیمون بهم گفت اینقد اونجا شلوغ بود من اصلا هیچکسو ندیدم فقط تو رو دیدم همین جملش برام کافی بود جونمو براش بدم😭😔😔 

مرد ۳۶ ساله اینو خوب میدونه ک زندگی فیلم نیست حتی اگ عاشقت نباشه تو این دوسال حس وابستگی پیش میاد اینکه بهت پیام داده من دیر میام ینی بهت فکر میکنه اگر ی درصد هوا برش داشته بذار بره هوا بخوره ب سرش ادم میش برمیگرده ولی ی مرد تو ۳۶ سالگی را نمیوفته بره تنها زندگی کنه

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید