2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142351 بازدید | 1776 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مطمئنم کسی نیست میگه من دوس دارم تنها باشم

یا قبلا کسی رو‌می‌خواسته یا آلان عاشق کسی شده یا کلا مطابق سلیقه ش نیستی 

خیلی ظلم کرده بهت که حسی نداشته و ازدواج کرده 

ولی الان التماس نکن 

بی ارزش نکن خودتو

بگو حالا که اینا رو گفتی برو رسما درخواست طلاق بده حق و‌حقوقم رو هم بده و خداحافظ

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

سنتی بودین یا صنعتی( دوستی)؟

سنتی همون دیگه میگه چون خانوادم گفتن تو رو بگیرم کفتن برین زیر ی سقف عشق میاد اومدم هر کار کردم عاشقت بشم ولی نشدم گفت اینایی ک عاشق مبشن ازدواج میکنن خیلی بهتر از مان

من ازدواج سنتی داشتم من دوستشدارشتم عاشقش بودم وهستم اونم دوستم داشت ولی هی میگفت ازت بدمیاد چون من بش میچسبیدم هرخیانتی کرد وایستادم الانم به کارش شغلش سیده و خداروشکر ادم شده فقط خیلی صبوری کردم هیچچچ وقت خانه بابام قهرنکذدم برم توی همین خونه زندگیم بودم اونم دیدنمیرم و رفتارهامم بهترشد من ساکت بودم +انجام وظایفم الانم جفتمون منتظریم دخترنازم دنیا بیاد

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور وقتی دوست نداره.تو دوسش داری؟وقتی محبت نداره چطور دلت میخوادش؟

محبت داشت بهم برا تولدم کادو‌میگرفت حتی روز همسر نمیدونم چی اومد پارسال با گل 

لهم بی احترامی نمیکرد مهربون بود تو اوج خستکیش منو میبرد بیرون همه چیش خوب بود گفت داشتم تلاش میکردم ک دوستت داسته باشم میخواستم خوشحالت کنم ک با خوشحالیت منم خوشحال بشم ولی نشد کفت اگه برات کادو میگرفتم برا این بود ک میگفتم شوهرتم وظیفمه 

خب من مگه از سنگم رفتاراشو ببین قبلا ک گفتم از سر کار میومد خونه بغلم میکرد بوسم میکرد موقع خواب دستشو میزاشت زیر سرم بوسم میکرد وقتی میخواست بره سرکار اول منو میبوسید بعد میرفت چجوری عاشقش نمیشدم اخه الان گفت همه کارهام بذا این بود عاشقت بشم ک نشدم دیگه خستم از تظاهر و وانمود ب اینکه دوستت دارم میخوام تنها باشم 😭 

من ازدواج سنتی داشتم من دوستشدارشتم عاشقش بودم وهستم اونم دوستم داشت ولی هی میگفت ازت بدمیاد چون من ...

اخی عزیزم خداروشکر

منم میمونم ببینم چی میشه گفت اگه بمونی باهات سردم بهم پیام نده زنگ نزن حرف ندارم باهات