2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142350 بازدید | 1776 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم فاصله سنیتون زیاده ، و همسرتون می دونه بهش وابسته اید و جدا نمی‌شید ازش و به نظر میرسه می خواد سر موضوع یا اخلاق خاصی که دارید و نمی پسنده به اصطلاح ادبتون کنه 

، هم شما و هم بقیه عزیزان این توصیه رو از این دوستتون قبول کنید، سوره حشر رو بخونید به یه پارچه آب ( فوت نکنید توش این کار جادوگرهاست فقط نفستون بخوره حین خواندن) بعد اون آب رو به همه جای خونه ، تخت و لباس ها راهرو ، کفش بپاشید و داخل ظرف آب ، کتری ، غذا بریزید ، اگر سحر و جادویی باشه برطرف میشه ان شاءالله و اوضاع خونه هم به سامان میشه.

چند سالتونهیعنی متوجه دوست نداشتن یا رفتار تظاهری اون تا حالا نشدین ؟دیگه دو سه سال هم خیلی دیره که ...

من 28 اون 36 میگفت دنبال یه زندگی آرومم 

نمیدونم تا الان اصلا فکر نمیکردم دوسم نداشته باشه

من 28 اون 36 میگفت دنبال یه زندگی آرومم نمیدونم تا الان اصلا فکر نمیکردم دوسم نداشته باشه

باید برید مشاور بررسی کنن

اینجا کسی نمیتونه کمک خاصی بهت بکنه 

ی مدت هم در عین اقتدار تلاش بکن ببین چی میشه 

خدا کافی ست.

بدی اینجا به اینه که نمی دونیم طرف چیه و کیه واقعا حالا مالی هم هست هی میگه دوست دارم ندارم ؟!!! 

یه مردی  ممکنه خیلی جنتلمن باشه خوشگل و خوش تیپ باشه خیلی استخون دار و باهوش،و زبر و زرنگ باشه 

آره آدم دلش می سوزه این چیزا رو از لب هاش بشنوه 

ممکنه طرف یه چشمایی داشته باشه که دنیا رو باهاش عوض نکنی منظورم چشم فیزیکی به تنهایی نیست نوع ِ نگاهش.... 

ولی اگه یه ریقویی یه 🤢

زردنبو و هی داره چس کلاس،می ذاره 

وجدانن نه دعا بخون نه مشاوره 

گمشه