نمیدونم والا خودش میگه تلاش بود برا اینکه دوستت داشته باشم
تو اگ کسیو نخای براش تلاشیم نمیکنی 😒اینارو میگ ک فقط ی مزخرفی گفته باشه ی مرد ۳۶ ساله زندگیو فیلم هندی نمیبینه ک حالا ب زنش بعد این همه رابطه بگ من فکرامو کردم تورو دوس نداشتم دروغ میگ شکنکن
یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
میگه اون حرفه ای ک باید از تو توی دلم بیاد نیومده میگه اونقدر بی تابت نیستم ک دلم برات تنگ بشه میخوا ...
میفهمم چی میگه توقعش ازعشق بالاست وفکرمیکنه اونی که توفیلمها دیده یاتو شعرورمانهای عاشقانه خونده بایدنسبت بهت داشته باشه توهم خنگ بودی وازاول این بازی روبه هم نزدی و دلت به نقش بازی کردنش خوش بود اونم بالاخره کم آورد منم بودم از زن خنگی که نمیفهمه تظاهر رفتارمو زده میشدم زن وشوهربایدازته روح هم خبرداشته باشن نه اینکه دلشونو به چیزای ظاهری مثل گل دادن واینا خوش کنن توتلاشی برای پیوندباروحش نکردی وهمینجوری خوشحال بودی که قربون صدقه ات میره چقدرباهم حرف میزدید از احساساتون گذشته تون اهدافتون آینده تون ازکی بدتون میاد ازکی خوشتون میاد دغدغه ذهنیتون چیه و...
میتونی ازش بپرسی این حالت ها و نشونه ها رو داره یا نه، البته واسه بعضی ها نشونه هاش واضح نیست و خودشون متوجه نمیشن، میتونی هم از طریق ایموشن کد بفهمی و رفعش کنی... با ایموشن کد میشه برای دوری از آزار و اذیت همزاد و جن عاشق حفاظ نامرئی برای ضمیر خودآگاه کشید تا اون موجود نتونه اذیت کنه و تو زندگی شخص اختلال ایجاد کنه... عزیزم دعا کردن هم خیلی تاثیر داره... باید انقدر دعا کنی و از خدا بخوای که هرچی هست خودش رفع کنه چون هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست...
خواهر من از تاپیکتون ناراحت شدم اما سریع تصمیم به طلاق نگیرین یه مدتی دور از هم زندگی کنین شاید الان همسرتون عصبیه خستست و نمیتونه درست تصمیم بگیره قهر نه ها اما یه مدتی ازش دور شو تنها بشه قدر میدونه و زندگیتونو نجات میده قوی باش و زیاد توی دید و دست و بالش نباش مدتی