2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142351 بازدید | 1776 پست

اگه اینقدر حساس نبودی و ناز و لوندی داشتی و جوری وانمود می کردی که  اصلا ترس از جدایی نداری به احتمال زیاد عاشقت میشد

الان هم تلاش کن خودت رو بی خیال نشون بدی...

تو همین نی نی سایت موردای زیادی دیدم که شوهر یا دوست پسر شون ازشون جدا شدن ولی وقتی بی نیازی و استقلال زن رو دیدن،برگشتن به رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته خیلی بخدا دعا میکنم کاش بمیرم اگه بمیرم هم شوهرم راحت میشه هم خانوادم درسته ناراحت میشن ول ...

ای خدا، عزیزم غصه نخور 😢انشاالله که درست میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نه مطمئنم کسی نیست میگه من دوس دارم تنها باشم

چه ساده ای طرف دوسال تظاهر کرده بدونی ک تو بو ببری ایقد تظاهر کرده که تو الان از گفتن دوستت ندارم تو شوک هستی بعد میگی مطمئنم چون اون گفته میخوام تنها باشم؟ مگه دوست پسره که بگه تنها بشم جدا شیم 

الان که نمیخوادت دست خالی نرو مهرتو هم بگیر 

موندم بهت چی بگم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

سلام. حالت چطوره؟ چه خبر؟

سلام من ک خوب نیستم 

ولی تصمیم گرفتم باهاش سرد بشم فعلا اما نمیخوام برم خونه بابام تا ببینم چی پیش میاد خدا بزرگه 

تازه هم بهم پیام داد سلام دیر میام سر کارهم شام میخورم چون همیشه من بهش پیام میدادم زود میای برا شام یا مارت طول میکشه امشب پیام ندادم فکر نمیکردم خودشم پیام بده یا چیزی ولی پیام داد من حتی از اینکه بهم پیام داده هم خوشحال سدم😔😔😔

حالا از رفتارهاش هم متوجه شدی دوست نداره خودت تا خالا فهمیدی این موضوع رو

نه اصلا رفتارش اینو نشون نمیداد الان تو‌شوکم هنوز ک اینو بهم گفته چپن اینقد خوب وانمود کردم و تلاشش واقعی بود من شک نداشتم دوسم داره ولی همش بهونه میگرفتم میکفتم دوسم نداری الکی بهش میگفتم ک بهم بگه دوست دارم ولی خب ....

استارتر جان

هر روز به نیت مهر و محبت بینتون سوره مزمل رو با توجه بخون ترجیحا بعد یکی از نمازهات که یادت نره

هر روز اگر می تونی به نیت محبت بینتون 1001 بار یاودود بگو

و به یک شربت شیرین سه بار سوره مزمل بخون و فوت کن و هر دو ازش بخورین انشاءالله که مهر و محبت بینتون زیاد بشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️