2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142350 بازدید | 1776 پست
اخه عزیزم بهم گفت برو گفت اگه این حرفو ب هر کسی میزدم غرورش براش مهم بود ول میکرد میرفت گفت خودتو غر ...

اخه  میتونه بره ازت شکایت کنه برا ترک منزل. برات پرونده بلز میکنن سر این قضیه وداستان میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااااا بعنی فقط موندی خونت و نرفتی قهر ک درست شد؟بهش بی محلی کردی؟

دیگه داری حال منم بهم میزنیچه برسه ب شوهرت بابا بکش بیرون دیگه متاسفم مه مل زندگیت شوهرته و هیچ کار دیگه ایی نمیمنی

انقد به شوهرت گیر دادی ک به به این نتیجه رسیده تنها شه تا اروم شه

😭😭ی چیراییش تقصیر منه ولی اخه خودش گفت ب تو ربط نداره من از اول دوستت نداشتم الانم ندارم هر کار کردم عاشقت نشدم

چندسالشه احساس میکنم دوست داره طعم دوست داشتن و عشق و این چیزا رو بچشه البته شاید هم عاشقت هست و خود ...

دختر طرف پسر بچه که نیست!

مردا تو عصبانیت باید شناخت کسی که دوست داشته باشه سکوت می‌کنه حتی دلش نمیاد چنین چیزی بگه.

شایدم تعادل روانی نداره

چون دقیقا نمونه همین آقا خواستگار من بود که خدارو شکر بهم خورد

واقعا حاضری یه نفر به خاطر مهریه به غلط کردن بیفته باهات زندگی کنه ولی علاقه ای بهت نداشته باشه؟چرا ...

خیر کسی که انقد راحت زندگی یکی رو به بازی گرفته حداقلش اینه که اینجوری ادب بشه 

خودت چی شوهرت بعد از دوسال بهت بگه بزار برو میگی چشم و میری ؟

دختر طرف پسر بچه که نیست!مردا تو عصبانیت باید شناخت کسی که دوست داشته باشه سکوت می‌کنه حتی دلش نمیاد ...

اتفافا اقایون ۴۰ سالشون که بشه به مرحله ای میرسن که احساس میکنن ۲۰ سالشون هست یه خانم میگفت شوهرم ۴۰ سالش که شد گیر داده بود جدا بشیم چون من جوانی نکردم تو هم برو برای خودت جوانی کن میگفت کم کم خوب شد

به نظرم هر روز ناهار رو درست کن و ظهر بزن بیرون و ساعت 8 و 9 شب بیا. وقتی هم اومدی شروع کن فیلم دیدن و کتاب خوندن. هرچی هم گفت از این خونه برو گوش نده. اگرم گفت غرور نداری محلش نده

ببین نمیدونم میخای بری یا نه درسته تو دوسش داری ولی باید عوض شی باید بفهمه که تو ارزون نیستی باید بفهمه توم ادمی همه ی اینارو وقتی میفهمه که مهریتو بده تو باید مهریتو بگیری چ طلاقت بده چ نده باید بفهمه ک هر کاری یه هزینه ایی داره و توم مفت نیستی حتی با گرفتن مهریت ممکنه اون حس اویزون بودنت ک بهش دست داده کمرنگ شه 

پسر عموی من هم بلافاصله بعد از ازدواجش به زنش گفت دوستت ندارم ، نو اتنخاب من نبودی، انتخاب خانواده م ...

پسرعموتون دوباره ازدواج کرد؟ یا دلش قبلا و الان جای دیگه نبود؟

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿