2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کارای پوستی باید همیشه بری یک بار بری نتیجه اش فق برای دو هفته مشهوده 

مثل روتین پوستی که باید همیشه باشه مثلا نمیشه گفت دیروز ضد آفتاب زدم امروز نمیزنم یا پریروز مرطوب کننده زدم دیگه نیاز نی بزنم ولی خب محصولات پوستی کارای پوستی روتین ها و.‌‌.. پووووول میخاد پول خیلی خیلی زیاد 😂💘

کلا کارای پوستی باید همیشه بری یک بار بری نتیجه اش فق برای دو هفته مشهوده مثل روتین پوستی که باید هم ...

نگا من میگم 

کلا دوتا کرم داشته باشم کافیه 

یکی ضدآفتاب عالی 

دوم یه کرم لایه بردار روز همیشه یا یک درمیون  هفته در میون باشه که بتونه پوست و صاف یکدست بدون چروک نگه داره 

نظرت چیه ؟؟ 

میدونم اخه فیشیال پوستو از ته تمیز میکنهمن پوستم یه دوره خیلی بدی رو گذرونده میخوام یکم تنفس بکشه 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

بله، بعد از فیشیال خودت با میله هرازگاری پاکسازی کن، ماسک بزن و چند ماهی یکبار اسکراب کن

اسم میله چیه ؟؟

داروخونه دارع ؟؟ 

در ضمن خال هم دارم 

داروخونه نمیدونم اما لواز آرایشی دارن میله پاکسازی بگو خال رو که دیگه اگر میخوایی برداری باید بری دک ...

اره 

ممنونم گلی جان ❤️🍁