2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142921 بازدید | 1784 پست
اینو موقعی ک ازدواج کردبم لهم گفت ولی الان خیلی ازش کذشته

بعضی مردا زود خسته میشن یه شبه عاشق میشن و شب بعدش فارغ شما باید اصلا محلش ندی یا درست میشه یا بدتر

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بهمنیا گیج میزنن توعاشقی سگ محلش کن ارخونه ات هم جم نخور دست ازپاخطا کردمهریه ات روبزار اجرا خوبی جو ...

😄😄وای خندم گرفت بعد اینقد گریه این حرفت میگی عاشق اون رو سگت شد جالب بود😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه افسردگی باشه تو ک کلافش کردی بس نازو قهر کردیو گیردادی خودشم بی پولی فشارکار بش فشار اورده

اره حتی خواهرشم بهم گفت احساس میکنم چند وقته یجوری شده قبلا چقد با بچه ها بازی میکرد الان خیلی تو خودشه

اره حتی خواهرشم بهم گفت احساس میکنم چند وقته یجوری شده قبلا چقد با بچه ها بازی میکرد الان خیلی تو خو ...

اره عزیزم کسی کسیو نخا دوسال تلاش نمیکنه 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
😄😄وای خندم گرفت بعد اینقد گریه این حرفت میگی عاشق اون رو سگت شد جالب بود😂

من خودم اگرمرد بودم زن مهربون خوشم نمیومد زنی میخواستم که ظالم باشه نازبکنه نازبکشم یه ذره شعرمعربخون ببین معشوقاتوشون چه آدمای سگ اخلاقی هستن یادبگیر.زن مهربون وعاشق حوصله سربره

خدا کنه درست شه امیدم ب خداست فقط

درست میش شک‌نکن اگ نخاد خیانت کنه یا کسیو نخاد شک نکن خودشم بخا طلاقت بده خانوادش نمیذارن باش حرف میزنن نرمش میکنن حتی اگ بشون بگ اخلاق زنم گند

درست میش شک‌نکن اگ نخاد خیانت کنه یا کسیو نخاد شک نکن خودشم بخا طلاقت بده خانوادش نمیذارن باش حرف می ...

خب میگه خانوادم اصرارم کردن ب ازدواج با تو حرف خانوادشو دیگه گوش نمیده فک کنم

نمیدونم والا چی بگم

ببین زندگی همینه همیشه یکی عاشقه یکی معشوق یکی نازمیکنه یکی نازمیکشه تو ازنقش نازکن دراومدی پس ناچارا رفتی تو نقش نازکش.بزن به تیپ وتاپش حالش جابیاد .مهریه ات اونقدرهست که ازهپروت درش بیاره؟

خب میگه خانوادم اصرارم کردن ب ازدواج با تو حرف خانوادشو دیگه گوش نمیده فک کنم

حالا ک دیدی گوش داده طلاق بحث ابروی خانوادس نمیذارن اینقد رااااحت جداشید شوهرتو جو گرفته اصلا جدی نگیرش سر همین حرفاشم محلش نده