2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145363 بازدید | 1798 پست
الان همسر شمام بدونه تو این سایت هستید حس خیانت میکنه بجاش برید خانمتون ببرید مشاور زوج درمان زندگیت ...

میشه درخواست رو بپزیرید یه پیام خصوصی دارم درباه همسرم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

یعنی چی شوهرش با زبونش میگه نمیخوام تو رو دوست ندارم از زندگیم برو بیرون اینم هی التماس و زاری اونم ...

عزیزم قصه اینه که اگر اون آقا اقعاً خانمش رو دوست نداشت از اول بهش محبت نمی‌کرد، بعضیا بلد نیستن به زبون بگن دوست داریم،ولی در عمل دوست داشتنشون رو نشون میدن. 

این خانم خیلی به همسرش اصرار کرده که به زبون بیار اونم خسته شده،و احتمالاً الان سرش جای دیگه هم گرم شده این حرفا رو به خانمش می‌زنه. 

کسی که دو سال با این خانم زندگی کرده می‌تونه بازم زندگی بکنه به شرطی که شما این خانم رو دعوت به صبوری بکنید نه دعوت به جدا شدن،فکر می‌کنید چرا آمار طلاق اینقدر تو جامعه ما بالا رفته؟چون سر هر چیزی فوری میگیم جدا شین نمی‌خواد با هم ادامه بدید!

اگر این خانم به همسرش علاقه داره می‌تونه با سیاست با حوصله با صبوری آقا رو دوباره به زندگیش برگردونه و به همون محبت‌های عمل قانع باشه اینقدر هی نگه به زبون بیار. 

البته باید یکمم حوصله کنه که اگر کس دیگه‌ای تو زندگی راه پاش باز شده از سرش رفع بشه. 

فوری برای هر زندگی به جای نسخه حل اختلاف و صبر و حوصله کردن نسخه طلاق نپیچید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نی نی سایت زن و شوهرهایی میبینم ک دشمن همن ن دوست و همراه ازدواج مگه زوریه

اگه منظورت قبل از ازدواج نه هیچ زوری نیست،ولی اگر منظورت بعد از ازدواجه باید یه کمی صبر و تحمل بکنید از هر طلاق گرچه فعل حرام نیست،ولی حلال مغضوب درگاه خداست و واقعاً با هر طلاق اشک ملائک جاری می‌شود، فکر می‌کنید این همه گرفتاری اجتماعی و خانوادگی داریم به خاطر چیه؟غیر از اینه که اعتقاداتمون به این چیزها ضعیف شده و متاسفانه برامون گرفتاری‌هایی درست شده؟

عزیزم قصه اینه که اگر اون آقا اقعاً خانمش رو دوست نداشت از اول بهش محبت نمی‌کرد، بعضیا بلد نیستن به ...

واقعا حرفتون طلاست 

بعضیا نفسشون از جای گرم بلند میشه

ما هم هر کی اومد گفت طلاق بده بابا صبر هم کلید گشایش هست 

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

ربطی به ۵ روز عضو شدن نداره هیچوقت بدشون رو نگفتم به چشم شما شاید بدگویی باشهتمام پستا رو که خوندید ...

که چی مثلا؟! تو سایت پر از خانم بیای بگی تو جمعشون من با زنم مشکل دارم. 

به نظر خود جنابعالی منطقیه؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

عزیزم قصه اینه که اگر اون آقا اقعاً خانمش رو دوست نداشت از اول بهش محبت نمی‌کرد، بعضیا بلد نیستن به ...

عزیزم من نظرمو گفتم شوهر این خانم بهش گفته از اول تو رو دوست نداشتم به اصرار خانوادم قبول کردم چون اونا میگفتن بعد ازدواج عشق خود به خود به وجود میاد الانم هر چی سعی میکنم نمیتونم دوستت داشته باشم یعنی از روز اول داشته تلاش میکرده ببینه میتونه این خانومو دوست داشته باشه یا نه الانم میگه تلاش‌هام بی نتیجه شده برو از زندگیم بیرون شما هم از اول تاپیک رو مو به مو بخون تا از خودت سناریوی جدید نسازی نظر من اینه این آقا کسی رو زیر سر داره این حرفا همش چرته شما میتونی این خانومو به قول خودت به صبر و آرامش دعوت کنی که این از نظر من خفت و خواری هستش هر کس یه شخصیتی داره این خانوم هم خیلی بیشتر از توانش مدارا کرده و اظهار عشق و محبت که این شده نتیجه منم میتونم بهش بگم بره خونه پدرش بلکه این مرد بفهمه زنش غرور و شخصیت داره و از موضع خودش پایین بیاد اینجوری خیلی بهتره تا با یه بچه تو بغل و زخمی از خیانت خونشو ترک کنه  

من ک خیلی بهش گیر دادم و پشیمونم واقعاولی گفت اگه برات کادو‌میگرفتم بر اساس وظیفه بود گفت چون شوهرم ...

شایدم خواسته کادو خریدناشو توجیه کنه 

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

درخواست دوستی بده خواهر

من میگم تو که تنهایی نمی تونی تصمیم بگیری همسرت هم که میگه جدا بشیم. ازش بخواه همون هایی که اومده بودن خواستگاریت بیاد خونتون توهم طرف خودت دعوت کن ماجرا رو مطرح کنید بعد شاهد داشته باشی قضیه چی هست .

اینقدر خودت رو سرزمش نکن گیر میدادم و فلان بالا خره تو انسانی با ویژگی های انسانی تو همه زندگی ها این گیر دادن حساس بودن بحث و اختلاف ها هست قرار نیست که همه جدا بشن باید همدیگرو با همون عیب هامون دوست داشته باشیم  نه اینکه یکی فدا بشه که طرف مقابل ترکش نکنه

قراره بره پیش مشاور ولی میگه فایده نداره میگه وقتی تو این دو سال نشده الانم نمیشه میگه تو هیچ مشکلی ...

استارتر به نظرم یه ادم قابل اعتماد پیدا کنید که به صورت کااااملا غیر واضح باهاش صحبت کنه و اگه گفت زنمو دوست ندارم و ..نصیحتش کنه اگه باهم تفاهم داشته باشید زندگیتون بهتره درست شه خیلیا  هستن که عاشق همسرشون نیستن و دارن زندگی میکنن وضعشونم بد نیست 

خدایا خودمو به تو سپردم.