الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکم نسبت بهش بی تفاوت باش..و ناراحت باش.و سع کن سر سنگین باشی.ولی کارهای روزمره ت بکن جلوش تو لاک خودت باش...ببین عکس العملش چیه ...سعی میکنه از ناراحتیت کم کنه یا کش میده و اینکه اگه نخوادت خودش اقدام به طلاق میکنه
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
خیلی برات ناراحت شدم ولی ادمی ک قراره فردا بره بهتره همین امشب بره توام ی مدت براش سوگواری میکنی حالت خوب میشه حیف عشقت اینطور حرومش کنی . ب اونم حق بده یه بچه ننه بوده که نتونسته ب خانوادش نه بگه
طلاق که داد مهریه هم میده بعدش یکم سخته ولی میری مشاوره و سر خودتو گرم میکنی سوختن با کسی که دوست نداره ازاولشم نداشته پیرت میکنه حالا بچه هم بزاری خودت باید بزرگ کنی اینجوری پیر میشی حسرت میکشی