2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 136112 بازدید | 1747 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانم شما توی یکی از پستاتون گفتین که یه مدتی سرد شده و قبلا برخورداش عاشقانه بود حالا هم میگه ت ...

چی بگم والا امیدوارم همینطور باشه دارم منم باهاش سرد میشم نرم سمتش و صبر کنم ببینم خدا چی میخواد فقط دعا میکنم

ببین خانم شما توی یکی از پستاتون گفتین که یه مدتی سرد شده و قبلا برخورداش عاشقانه بود حالا هم میگه ت ...

شما ک آقا هستین واقعا ب نظرتون از دید یک مرد اون میتونه دو سال تظاهر کنه؟

اخه گفت برات مثلا تولدت یا روز زن چیزی کادو‌میگرفتم از روی احساس نبود از روی وظیفه بود گفت چون شوهرتم وظیفه ی خودم میدونستم 

بنظرم اگه دوستت نداشت برات کادو نمیخرید سوپرایزت نمیکرد ببخشید تاپیک قبلتو خوندم فکر میکنم خیلی خسته ...

من ک خیلی بهش گیر دادم و پشیمونم واقعا

ولی گفت اگه برات کادو‌میگرفتم بر اساس وظیفه بود گفت چون شوهرم وظیفم میدونستم مثلا تولدت ی کاری کنم کادو‌بگیرم برات

یکم نسبت بهش بی تفاوت باش..و ناراحت باش.و سع کن سر سنگین باشی.ولی کارهای روزمره ت بکن جلوش تو لاک خودت باش...ببین عکس العملش چیه ...سعی میکنه از ناراحتیت کم کنه یا کش میده و اینکه اگه نخوادت خودش اقدام به طلاق میکنه

عصبی بوده ی چی گفته

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خیلی برات ناراحت شدم ولی ادمی ک قراره فردا بره بهتره همین امشب بره توام ی مدت براش سوگواری میکنی حالت خوب میشه حیف عشقت  اینطور حرومش کنی . ب اونم حق بده یه بچه ننه بوده که نتونسته ب خانوادش نه بگه  

طلاق که داد مهریه هم میده بعدش یکم سخته ولی میری مشاوره و سر خودتو گرم میکنی سوختن با کسی که دوست نداره ازاولشم نداشته پیرت میکنه حالا بچه هم بزاری خودت باید بزرگ کنی  اینجوری پیر میشی حسرت میکشی 

طوریکه شما میگین که قلب مهربونیت داری ، چهره اونم دیده بوده و پسندیده ، پس چرا الآن این حرفو‌ میزنه!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!