2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143753 بازدید | 1789 پست
واقعااااااا عشق تو زندگی مهمترینه اگه عشق باشه هر سختیو میشه بخاطر عشق تحنل کرد اخلاق بدو میشه تغییر ...

ناامید نباش،هیچکس از پشت پرده حکمت خدا خبر نداره

شاید یهو ورق برگشت و روال عادی زندگیت رو درپیش گرفتی،و شاید هم خدای نکرده نشد...شاید قسمت ما این آدم ها نبودن،همه ما حقمونه دوست داشتن دوطرفه رو تجربه کنیم نه با زور و اجبار...

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
شما هم زندگیت را درست کن خانوما دل نازکن واگه از چیزی دلش نشکسته باشه که نتونه ببخشه و باعث بشه این ...

نه خانم مشکل خانمم روانی هست از کودکی نمیتونم عمومی بگم

ولی خب خودش میگه برو زن بگیر من با هوو مشکلی ندارم

شما مد نظر داشته باش یه زن حاضره همه کار کنه تا هوو تو زندگیش نیاد 

فعلا هنوز میتونم صبر کنم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حالا ک گفته برو یه مدت ترکش کن برو خونه پدرت خودتو خورد نکن بیشتر از این اگه بخادت برمیگرده بهت. اگه بمونی با زندگی بدون عشق درور از جونت چند سال دیگه تو میمونی و پشیمونی و افسردگی و یه زنی که دور از جون مثل مرده متحرک شده. مردها مثل خانما نیستن کسیو از اول نخان نمیتونن دوسش داشته باشن شما ک میگی دوسالم گذشته 

اگر راهی هم باشه اون راه التماس نیست ، اصلا التماسش نکن ،با عزت نفس و اعتماد به نفس حرف بزن مردها از زن آویزون خوششون نمیاد می‌دونم که خیلی شکستی می‌دونم هر احساس بدی هست الان تو داری اما خودتو جمع کن و بگو من که نمی‌دونستم دوسم نداری با هر حمایتت عشقتو تو قلبم محکم کردم و بهت تکیه کردم جوری که الان همه پشت و پناهم شدی روم و جسمو قلبمو دادم بهت  و جز تو ،  تو دنیا هیچ کس رو ندارم ،من گناهی نداشتم که بخوام به این سرنوشت دچار بشم ،تو این جامعه بد بشم مطلقه و چشم هزارتا گرگ بیاد دنبالم با هزار امید و آرزو اومدم تو خونه تو و بهت تکیه کردم نباید با سرنوشت منِ بی گناه اینطور کنی ، کاش همون روز اول بهم میگفتی تا منم حق تصمیم داشته باشم و در آخر اگر دیدی کوتاه نمیاد از هیچ حق. و حقوقت نگذر و تا قرون آخر مهریه و اجرت المثل و جهزیتو ازش بگیر 

5 روزه عضو میشید و بعد بد زنتون رو میگید ؟واسه اینکار دقیقا؟!

ربطی به ۵ روز عضو شدن نداره 

هیچوقت بدشون رو نگفتم به چشم شما شاید بدگویی باشه

تمام پستا رو که خوندید بعد قضاوت کنید

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

تو رو خدا بگو چیکار کنم ب نظرت راهی هست عاشقم بشه؟

انقد از عشق لبریزش کرده ،سر ریز شده،باید بتونی رهایش کنی و دیگه مطمئنش نکنی که خیلی دوستش دااری،برمیگرده،به امیدخدا برگشت سمتت هم ،باید براش کلاس بزاری،خودتو دست بالا بگیر دختر،به خودت ارزش بده

نه خانم مشکل خانمم روانی هست از کودکی نمیتونم عمومی بگمولی خب خودش میگه برو زن بگیر من با هوو مشکلی ...

احتمال زیاد شما روانیش نکردی بنده خدا رو؟

منم چند روز پیش به شوهرم گفتن ازت متنفرم میدونی چرا چون مدام بی احترامی میکنه توهزن میکنه داد و بیداد میکنه یکسره تو گوشی دیگران دید میزنه تو اینستا،کوچیکتدین محبتی نمیکنه قدر زندگی نمیدونه منم گفتم‌متنفدم ازت که خودش رو جمع کنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه مطمئنم ما اقوام هستیم آخه میگفت خانوادم تو رو میخواستن من زن نمیخواستم اصلا ب اصرار اونا و اینکه ...

دروغ میگه 

شوهر من اوایل ازدواجم ۲سال اول زندگی برا من جهنم کرد برم از سن کمم خجالتم نرفتن و البته مادرم میگفت طلاق نه نمیذاشت

بعد باهم خوب شدیم ی مدت بعد باز بد شد دیگ خودم ازش متنفر شدم هرکار کردم طلاقم نداد اما فهمیدم همیشه بهم خیانت کرده 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

سلام استارتر عزیز اول ازهمه که میدونم چه شرایط سختی رو داری پشت سر میزاری ولی از حکمت خدا دلت قرص باشه

و اینکه اول  به خانواده شوهرت حتما بگو بخاطر این چندسال حلالشون نمیکنی که بازیچه دستشون شدی تو بیشتر از شوهرت بازیچه اونا شدی و دوم اینکه مطمعن باش شوهرت از خانوادش مجوز پیشنهاد جدایی رو گرفته و بعد به تو پیشنهاد داده و سوم اینکه خداروشکر کن بچه ای وسط نیس که قربانی بشه و اما چهارم قسمت شیرین ماجراس میدونم که الان بخاطر علاقه ای که بهش داری برات قابل هضم نیس ولی به این فکر کن حرف یه عمر زندگیه مطمعن باش بااین شرایط ازش جدا بشی ضرر نمیکنی که هیچ شاید کسی بیاد سراغت که عشق دوطرفه بینتون باشه و زندگیت غرق خوشبختی بشی و لذت عشق عمیقو تجربه کنی

از بابت خانوادتم چون گفتی نسبت فامیلی داری بالاخره وقتی از جزئیات باخبر بشن حق رو به تو میدن که بازیچه شدی و بازم روسیاهی میمونه برا خانواده شوهرت 

مطمعن باش وقتی تو انتخاب بعدیت آدم درست رو پیدا کنی و خوشبخت بشی خانوادتم شکر میکنن که بااین آدم و این شرایط ادامه ندادی

درکل توکلت به خدا باشه عزیزم و مطمعن باش روزهای خیلی خیلی بهتری برات درپیشه

سلام عزیزم خیلی از خوندن مشکلت متاسف شدم،به نظرم اگه قرار باشه یک درصد شوهرت نظرش عوض شه درصورتیه که رها کنی.حالا که میگه نمیخوامت یه نامه یا مسیج بذار بنویس اشتباه کردم ازت خواستم بمونی،به این نتیجه رسیدم که نباید جوونی و محبتمو پای کسی بذارم که منو دوست نداره.پشیمونم که انتخاب اشتباهی کردم...

و برو خونه پدرمادرت.مطمئن باش عاشقترین مرداهم وقتی وابستگی شدی از همسرشون ببینن سرد میشن،شایدم با محبت بیش از حدت نتیجه عکس گرفتی،من نمیدونم درست میشه یا نه اما مطمئنم اگه بخواد درست بشه با رها کردن این اتفاق میفته،جای خالیتو توخونه ببینه،صداتو نشنوه و... شاید سردی و فقدان باعث بشه بفهمه دوستت داره.توروخدا نمون جاییکه خواهانت نیست وگرنه یروز مجبور میشی خیانت ببینی

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤