2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140304 بازدید | 1758 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم از،این اتفاق متاسفم

فقط حواست باشه خودت جمع نکنی بری خونه بابات که میتونه عدم تمکین کنه و بیچاره‌ بشی

در عین حال که عزت نفست رو حفظ میکنی بگو اگر  نمیخوای زندگی یا منو درخواست طلاق بده، درخواست طلاقم که اومد میرم خونه بابام

حواست باشه به هیچ وجه هم مهر رو نبخشی چه ۱ سکه باشه چه هزارتت

شما ک آقا هستین واقعا ب نظرتون از دید یک مرد اون میتونه دو سال تظاهر کنه؟اخه گفت برات مثلا تولدت یا ...

نه هیچ مردی تظاهر نمیکنه

دوستتون داشت قبلا ولی الان سرد شده به دلایلی که البته فروکش کردن عشق تو دل مردا طبیعیه اگه چششون رفت دنبال دیگری

هیچ مردی محض وظیفه اینکارارو نمیکنه

اصلا شما ببین مردی که به زنش خیانت میکنه ببین برا اون دومیه چقد ابراز علاقه میکنه چه کارا که نمیکنه ولی از اون طرف برا اولیه سرد میشه حتی وظایف عادی رو هم ادا نمیکنه واسه همینه که خیلیاشون دستشون رو میشه از طرف همسرشون.      فقط بخاطر تغییر رفتار  چون زنا خیلی احساساتی هستن زود میفهمن مردشون چش شده

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

اها خب باید بره دکتر برا افسردگی ازدواجتون سنتی بود؟

خیلی هم سنتی بود از خواستگاری تا عروسی ۱۴ روز بود

به مادرم گفتم چرا نزاشتی بیشتر طول بکشه تا همو بهتر بشناسیم گفت چون هزینه های عروسی رو کامل داشتی گفتیم زود عروسی کنه

فقط دو بار دیدمشون

بار اول تو خاستگاری گریه کرد بار دوم توعقد خوشرو بود ولی اصلا بهم نگاه نکرد

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

نه هیچ مردی تظاهر نمیکنهدوستتون داشت قبلا ولی الان سرد شده به دلایلی که البته فروکش کردن عشق تو دل م ...

پس یعنی احتمال داره همسر منم به سمت شخص دیگه ای کشیده شده باشه؟؟تقریبا یکسال عقد بودیم نمیگم عالی بود ولی خوب بود و دوستم داشت ولی یهو تغییر کرد،رفتیم مشاوره به مشاوره گفت نقاب داشته ،بعد با گریه به من گفت بخدا دوسِتت داشتم...اصلا نمیتونم باور کنم که دوستم نداشت،همش میگم چطور ممکنه یک مرد اینهمه مدت نقش بازی کنه،آخه چه دلیلی داشته؟الانم نزدیک دوساله که طلاقم نمیده و منتظره من مهریه مو ببخشم 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
ایشون نیاز به جدا شدن نداره لطفا اشتباهی راهنماییش نکنید مگه زندگی الکیه سریع جدا بشه مشکلشون جوریه ...

ایشالا که همینطوره🌹

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.